Качество на разговорите-при кой оператор е най-добро?
Качество на разговорите-при кой оператор е най-добро?
Според ваши лични наблюдения кой оператор предлага най-добро качество при разговорите?
Re: Качество на разговорите-при кой оператор е най-добро?
за Теленор нямам лични впечатления скоро, но доста хора се оплакват. Относно Мтел и Вива - в Мтел определено качеството е по-високо! Поне това показва моя опит...
Mtel с HD voice.
И с трите оператора качеството е добро в слушалката ми, стига да има обхват... :D
При M-Tel с HD Voice все едно си разговаряте в една стая на живо.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Забравихте Боб...никога не съм имал проблем с тях.За мен са No. 1...няма и договор...
Само да вметна, че качеството на разговора и качеството на мрежата (покритието) са различни неща.
Аз ползвам услугите и съм ползвал на всички и като качество на звук според мен най-добри са Теленор. От скоро съм на Теленор (имам още Mtel/bob и Виваком предплатен)
Качеството на сигнала и на звука зависи от много неща, включително и от сградите, апарата и т.н. - не е все едно дали имате iPhone 5 и една Нокия 106. На Мтел ми се е случвало в час пик и в натоварени райони връзката да накъсва или даже да спре/прекъсне. При Теленор и Виваком такова не съм срещал.
Аз ползвам услугите и съм ползвал на всички и като качество на звук според мен най-добри са Теленор. От скоро съм на Теленор (имам още Mtel/bob и Виваком предплатен)
Качеството на сигнала и на звука зависи от много неща, включително и от сградите, апарата и т.н. - не е все едно дали имате iPhone 5 и една Нокия 106. На Мтел ми се е случвало в час пик и в натоварени райони връзката да накъсва или даже да спре/прекъсне. При Теленор и Виваком такова не съм срещал.
-
- Регистриран: 06 фев 2007, 14:01
според сайта opensignal.com , най-добра в България е мрежата на Вива, следвана от Ментел, а трети са Глобул или както там сега се наричат... проверете сами. Сайтът е наистина независим и няма нищо общо с българския тип "информиране".
Re: Re: Качество на разговорите-при кой оператор е най-добро?
Онзи ден ми звънят и отсреща чувам нещо средно между тонален модем от 90-те и неразшифровано аудио от военна ЗАС-апаратура. Това ми се случва за 2-ри път в последните 2 месеца, но за разлика от предния не се оправи с изчакване, а трябваше да затворя и набера обратно. Често има накъсване, особено в района където работя - Интерпред. Иначе пък в асансьора почти не изчезва. На път обаче е видимо по-зле от Виваком.
Това са ми личните впечатления след 4 месеца абонат на М-Тел.
Това са ми личните впечатления след 4 месеца абонат на М-Тел.
Качеството зависи от bitrate HR,FR,EFR при боб е отврат те използват най ниския битрейт на ментел при теленор също Вива-та е най добре