Виваком, владеещите несобственици. Едно интервю с Цветан Василев.
Виваком, владеещите несобственици. Едно интервю с Цветан Василев.
[Quote]Самата "Виваком" е най-красноречивият пример за това. Натъжава ме фактът, че "благодарение" на активните действия на тези хора и падането на КТБ в момента "Виваком" е подарена на една банка, която не може и не трябва да има абсолютно никакви претенции към собствеността на "Виваком".
- Коя банка?
VTB.
- Как е подарена "Виваком"?
С активното участие на много хора. На тези, които организираха атаката срещу банката, на тези, които имат интерес в момента "Виваком" да вегетира. Защото "Виваком" в момента влошава всичките си показатели. Намалява пазарния си дял под "мъдрото" ръководство на представителите на руската банка във "Виваком".
- Кои са те?
Братя Велчеви - Милен Велчев – бившият финансов министър, и Георги Велчев. Те са в ръководните органи на компанията. И те са владеещи несобственици. Заявявам го открито. VTB и техните представители в България са владеещи несобственици. Под благия поглед и на правителство, и на прокуратура. С една-едничка цел – да елиминират моето участие. Ако аз съм искал нещо да постигна с "Виваком", то е било само в интерес на банката и на нейните кредитори. А в момента това, което ще се постигне, първо, стойността на "Виваком" ще бъде намалена[/Quote]
http://tv7.bg/Добро-утро-България-/Ексклузивно-Цветан-Василев-Станишев-беше-маша-на-Пеевски_l.102_i.10199651.html#.VhfI4krVTVg
Обезценяването на БТК и хора които са близки до власта със знанието на най големите на деня, това е предателство.
- Коя банка?
VTB.
- Как е подарена "Виваком"?
С активното участие на много хора. На тези, които организираха атаката срещу банката, на тези, които имат интерес в момента "Виваком" да вегетира. Защото "Виваком" в момента влошава всичките си показатели. Намалява пазарния си дял под "мъдрото" ръководство на представителите на руската банка във "Виваком".
- Кои са те?
Братя Велчеви - Милен Велчев – бившият финансов министър, и Георги Велчев. Те са в ръководните органи на компанията. И те са владеещи несобственици. Заявявам го открито. VTB и техните представители в България са владеещи несобственици. Под благия поглед и на правителство, и на прокуратура. С една-едничка цел – да елиминират моето участие. Ако аз съм искал нещо да постигна с "Виваком", то е било само в интерес на банката и на нейните кредитори. А в момента това, което ще се постигне, първо, стойността на "Виваком" ще бъде намалена[/Quote]
http://tv7.bg/Добро-утро-България-/Ексклузивно-Цветан-Василев-Станишев-беше-маша-на-Пеевски_l.102_i.10199651.html#.VhfI4krVTVg
Обезценяването на БТК и хора които са близки до власта със знанието на най големите на деня, това е предателство.
Re: Виваком, владеещите несобственици. Едно интервю с Цветан Василев.
Приятелю, България загива.Засега мирно и кротко.
Re: Re: Виваком, владеещите несобственици. Едно интервю с Цветан Василев.
Жалко е за съжаление. Докога ще ни грабят и ще бъдем най бедната държава в европа.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Re: Re: Re: Виваком, владеещите несобственици. Едно интервю с Цветан Василев.
Че това е практика, която вирее само в България. Говорил съм с хора от Сомалия и ЮАР, които казват, че такава явна корупция и грабежи минаващи през държавата, прокуратурата и съда..и в Африка няма.
Схемата е следната. Има мераклии за дадена компания - оттук се заема някой като "КОЙ" + държава и институции, за да обезценят компанията, тя се продава, а обезценилите я получават част от "спестеното".
Цялата приватизация беше такава, а сега подобно извращение се прави в Пловдив като по всякакъв начин се опитват да докарат летището до "смъртен одър", за да може вече готов поръчител да си го вземе на безценица..
В България, ЕС .. МЕС, международни закони и подобни не важат.
Схемата е следната. Има мераклии за дадена компания - оттук се заема някой като "КОЙ" + държава и институции, за да обезценят компанията, тя се продава, а обезценилите я получават част от "спестеното".
Цялата приватизация беше такава, а сега подобно извращение се прави в Пловдив като по всякакъв начин се опитват да докарат летището до "смъртен одър", за да може вече готов поръчител да си го вземе на безценица..
В България, ЕС .. МЕС, международни закони и подобни не важат.
Re: Re: Re: Виваком, владеещите несобственици. Едно интервю с Цветан Василев.
докато стоим пред компа и правим клавиатурни революции
Re: Re: Re: Re: Виваком, владеещите несобственици. Едно интервю с Цветан Василев.
Вие какво искате, като цялото правителство е с еврейска кръв.
Re: Re: Re: Re: Виваком, владеещите несобственици. Едно интервю с Цветан Василев.
[Quote]докато стоим пред компа и правим клавиатурни революции [/Quote]
Ами и аз го мисля същото, но докато не се пролее кръв нещата няма да се оправят. Не говоря за нашата, тя достатъчно е пита.
Ами и аз го мисля същото, но докато не се пролее кръв нещата няма да се оправят. Не говоря за нашата, тя достатъчно е пита.
Re: Re: Re: Re: Re: Виваком, владеещите несобственици. Едно интервю с Цветан Василев.
Ами ако се сещате преди 10 години Велчев хариза държавната (тогава) компания БТК на Тор, на цената на няколко опразнени при цифровизазията сгради в София. Сега си я взе, барабар с подземната инфраструктура и т.н. Халал да му е, това е народен човек!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Виваком, владеещите несобственици. Едно интервю с Цветан Василев.
Ах този Гошо! А докато ми беше съученик не беше такъв! Явно на брат си се е метнал!:|