Нова вълна от недоволство към Мтел

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Нова вълна от недоволство към Мтел

Мнение от Apple_fan » 17 авг 2016, 08:09

Последната една година забелязвам във фейсбук страницата на Мтел да има много негативни коментари, все едно като при проблемите с билинга. По време на големите промоции миналата година сякаш негативните коментари намаляха, но сега е някакво чудо. Според вас защо е това недоволство? Не вярвам да е само защото няма минути към фиксирани номера в плановете Безкрай.

DrvilS
Регистриран: 16 авг 2016, 21:00

Re: Нова вълна от недоволство към Мтел

Мнение от DrvilS » 17 авг 2016, 08:43

То негативните коментари ги има и при 3-те оператора по всяко време. :D Бих казал, че Мтел печели титлата за "Най-мразен мобилен оператор".

DNST
Регистриран: 05 яну 2016, 09:40

Мнение от DNST » 17 авг 2016, 08:44

Аз съм на мнение, че недоволство има към всеки един мобилен оператор и въпреки, че от всички оператори най-много МТЕЛ не харесвам съм на мнение, че и сините и оранжевите не могат да се похвалят с по-топли отношения с клиентите си. :D

Edit: DrvilS ме изпревари с минута, но напълно подкрепям мнението му. Изглежда, че с годините политиката на МТЕЛ им е допринесла съществено за титлата "Най-мразен оператор", тъй като от приятели и познати най-честия оператор, нарочен за "Повече няма да се върна там" се оказва именно той. Аз съм бил и все още съм техен абонат само през услугата им БОБ (никога не съм ползвал мтел пакети и предплатени карти) и единственото, от което недоволствам, е меко казано [B][u]ужасното[/u][/B] отношение на служителите им и отровните погледи, с които те гледат, когато учтиво им откажеш каква да е услуга на МТЕЛ.

DrvilS

Мнение от DrvilS » 17 авг 2016, 08:58

Абе и 3-те на сапун. В България не можем да се похвалим с честен бизнес, ОСОБЕНО при мобилните оператори. Ще ви дам и пример за сините (Теленор).

Отивам аз да си сменя тарифния план преди 3 седмици към Нонстоп 21.99 (8GB интернет, неограничени национални разговори, HBO GO), та обслужи ме една пачавра (без извинение), която видно искаше да ми продаде и нова карта. Не можело смяна към този план, а ми предложи този за 30.99, който не ме устройва, при положение, че получавам 2GB интернет за 9лв. отгоре. Та, разбрах я аз и отивам след седмица при друга, която ми каза, че може, но ми препоръча да дойда на 08.08 (фактически 8 дена след изтичането на тарифата, но тя каза, че можело), което ще рече 2 дена преди изтичането на фактурата ми. Това ми предложи, за да не плащам излишна сметка. И накрая в гъз - отивам аз на 08.08 - няма я тази, която ме обслужи и отидох при друга, която ми каза, че няма актуална такава оферта за мен..... Полудях, та, нищо, отивам аз на 12.08 и служителката е там и ми каза, че и на 08.08 и сега не може да се направи нищо. ПОЛУДЯХ, това може ли да се нарече добра постъпка? Не мисля. Всички на сапун.:X

sladyrko
Регистриран: 01 апр 2009, 18:02

Мнение от sladyrko » 17 авг 2016, 09:14

Нормално е, продават най-скъпите телефони, честно казано винаги най-прецаканите планове, не само мобилни, а всичките им... Например от както купиха Близу, прецакаха плановете. Скоро идва време за преподписване на договор, а нищо не ми харесва. Еднакви планове (3 или 4 от тях), само цената става по висока, а това което получаваш повече е 2 3 ХД канала повече... Тея никога няма да се научат.
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Re: Нова вълна от недоволство към Мтел

Мнение от centur » 17 авг 2016, 09:18

[Quote]DNST:
...единственото, от което недоволствам, е меко казано ужасното отношение на служителите им и отровните погледи, с които те гледат...[/Quote]

Аз вече не ги гледам, защото изобщо не стъпвам в магазин на M-Tel/Telenor.
Миналата година си обнових плана през сайта M-Tel и дори имаше online промоция (1 такса отстъпка) и от тази година в началото почнах да си плащам всички сметки online - така не ми се налага да гледам, който и да е или да ми предлагат "оферти", таблети и разни други простотии, с които да ми губят времето.
Другия ми план на Telenor не съм го обновявал още, докато бяха Globul :D
Vivacom така и не ми се налага до момента нито да ползвам, нито да имат някакви кой знае какви оферти, дори да си пренеса номера.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Kokobo
Регистриран: 27 яну 2016, 16:06

Re: Re: Нова вълна от недоволство към Мтел

Мнение от Kokobo » 17 авг 2016, 09:22

Прехвърли си номера към вива - офертата за 23.99 я има още при прехвърляне. Мтел също имат сходна оферта ако прехвърлящ номер

maxito2
Регистриран: 17 юни 2008, 16:00

Мнение от maxito2 » 17 авг 2016, 09:33

чак пък вълна.. недоволни са клиентите, които през 1-2 години, че и по-често, ходят и сменят планове, все промоции търсят и т.н. За 10 години клиент на Мтел съм нямал никакви проблеми, надписани сметки и т.н. Ползваш си сайта им, поръчваш си телефон, план, плащаш си сметките онлайн и не се занимаваш с намусени служители, опитващи се да пробутат оферти и скъпи телефони.

DrvilS

Re: Re: Re: Нова вълна от недоволство към Мтел

Мнение от DrvilS » 17 авг 2016, 09:35

Знам, знам. :D Или ще чакам 1 година да ми свърши договорът и от Теленор да ми предложат нещо, на което не мога да откажа, или съм планирал да се местя към Вивата. Една моя приятелка се премести и за прехвърляне - 17.99лв. 6GB интернет, неограничени към FB, WhatsUp, Viber. Бях чувал, че при неплащане на сметки не правят проблем? В смисъл, че не им се занимава. Някой ако може да ми обясни, ако не плащам сметката си към Теленор, ще може ли ей така след изтичането на договора да се махна от тях, с дължими суми? :D Скапаното е, че при Вивата и Мтел с 3 месечни такси си вън, но Теленор - от-до плащаш всичко. Скапана работа.. :(

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 17 авг 2016, 10:45

Щом ми взимат парите, трябва да се хейтва.:D

Не ги е срам - дават ми неограничени разговори и един калпак гиги за двайстина лева, а аз трябва да съм коректен и да си плащам сметките навреме. Може ли такова нещо?:D

Толкова много да се плаща за телефония и интернет в България с качество, което ни подрежда на едно от първите места в света, а аз трябва и да съм доволен на всичкото отгоре...:D

Не за 5лв, не струва толкова, безплатно трябва да е всичко, но и тогава не е сигурно дали ще съм доволен...:D:D:D:P
Samsung GALAXY S22 Ultra

Отговори