Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Боб и роуминг-няма такъв филм вече
За пореден път малоумниците от мтел се проявиха-преди малко получих съобщение че от 15.6 ми спират роуминг-а ако искам след тая дата-нов план с нова активационна таксичка (10лв) включващ 20!!! национални минути и никакви мв...Текста на смс-а:"Zdraveyte,ot 15.06 s Vashia plan uslugata rouming ne e dostapna. Za da polzvate rouming abonirayte se sled 01.06 za easybob. Uslovia tuk: www.bob.bg/easybob"
Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Явно нищо не си разбрал. На 15 юни отпада роуминга и тогава ако отидеш в страна от Европейския съюз, няма да плащаш такси.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Айде леко да не ми казваш какво не съм разбрал,половин час си говорих с една мома на 123...СПИРАТ роуминга на всички планове различни от ийзи боб.
Да ,на мен не ми стана ясно-това допълнение към настоящия пакет ли ще бъде или не.В момента съм с 1000мин и 2гиги и няма начин да мина на 20мин без нет било то и за 3лв.Ще се сменя оператора.
Цитат от страницата на BOB
"След 15.06.2017 ще може да ползвате роуминг с новия тарифен план easybob."
Цитат от страницата на BOB
"След 15.06.2017 ще може да ползвате роуминг с новия тарифен план easybob."
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
тъпо е написано и по-скоро те "лъжат" да минеш на нов план. Не мисля че имат законово или каквото и да е основание да ти спрат услугата.
Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Сега проучих сайта, и гледам, че bob са доста зле. Като гледам какво предлагат за тези цени, ми идва да се застрелям. Дори няма роуминг пакети. Изглежда, че Мтел скоро ще закрие bob. Що за мизерници са?
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Може те да са закона. :D
И аз получих прословутия смс, поредната тъпня (angry)
повече информация за невярващите: http://bob.bg/roaming
"След 15.06.2017 ще може да ползвате роуминг с новия тарифен план easybob." (no)(angry)
И аз получих прословутия смс, поредната тъпня (angry)
повече информация за невярващите: http://bob.bg/roaming
"След 15.06.2017 ще може да ползвате роуминг с новия тарифен план easybob." (no)(angry)
Re: Re: Re: Re: Боб и роуминг-няма такъв филм вече
Явно са решили да приключват с тоя бранд,тоя план е безумен 20 национални минути и никакви мб???
М-тел постоянно изпитва търпението на клиентите си!Един път ти включват платена услуга,която не си заявил,а после ти спират едностранно услуга,която си договорил един път вече с тях?!?
Бързо да пускаме запитване до КРС, КЗП и ЕВРОПЕЙСКАТАА КОМИСИЯ дали това е законно.