iPhone 8 от Telenor
iPhone 8 от Telenor
Знае ли се дали в теленор пуснаха айфоните, защото съм направил предварителна поръчка, а никой не ми се е обадил да каже да отивам да си взимам телефона. Сигурно както винаги нямат достатъчно бройки въпреки тези измислени записвания които направиха..
Re: iPhone 8 от Telenor
На мен ми се обадиха преди малко да ходя да си взимам 8+ от магазина ,че ми е пристигнал.
Маркетингът им е на ниво :D
Телефони за 2 хилки, а създават изкуствен дефицит като че ли са банани, портокали или кока кола по време на комунизма (whistle)
Телефони за 2 хилки, а създават изкуствен дефицит като че ли са банани, портокали или кока кола по време на комунизма (whistle)
По-скоро провери сам в магазина дали не ти е пристигнал, защото нищо чудно просто някой да го е домързяло да се обади.
Аз като се бях записал на предварителни поръчки за S8, цял ден чаках обаждане, накрая отидох в магазина и не само, че бяха пристигнали отдавна, а и повечето хора си ги бяха взели вече.
Аз като се бях записал на предварителни поръчки за S8, цял ден чаках обаждане, накрая отидох в магазина и не само, че бяха пристигнали отдавна, а и повечето хора си ги бяха взели вече.
А на мен вчера ми се обадиха, че нямало да могат да го доставят в петък и да съм чакал към сряда другата седмица. Ядосах се и им го отказах. Ще чакам направо iPhone X. Така реших в крайна сметка! Като ще е стъклен, поне да е последния модел!