Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Здравейте, днес боклучетините от БТК решиха да измамят хората със стари предплатени карти. Мигрират ги от 26-ти ноември към новите си планове. Вижте прикачения файл.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Това май от край време си е редовна практика и при Ментел, затова и по принцип не трябва да се разчита никога на предплатените, а да се купуват за временно.
От друга страна, в случая, Free-то не е ли по-добър спрямо старите? На мен ми се видя доста приемлив. Като за предплатен. Като за у нас...
От друга страна, в случая, Free-то не е ли по-добър спрямо старите? На мен ми се видя доста приемлив. Като за предплатен. Като за у нас...
-
- Регистриран: 05 мар 2007, 19:16
Оправете си заглавието. Измама няма. При предплатените услуги или безсрочните договори, по ОУ, операторът може с 30-дневно предизвестие да промени едностранно условията. Неприятно е, но за съжаление морал и закон, често се разминават в живота
Проблема на много хора с тези предплатени планове , е че кредита е валиден 11+1 мес. , а при новите планове ,зареждане до 19.99 води до валидност 60 дена. Няма никоква трагедия в това.
Явно на бонусите без край им се види краят
Малко в страни от темата, но според вас кои хора ползват предплатени карти? Според отчетите на операторите имаме около 1 млн. активни предплатени карти.
Към автора на темата: Може ли да постнеш директния линк на това? Опитвам се да прочета при какви условия ще става миграцията, но не го намирам. Благодаря предварително.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Вижте прикачената снимка, от служебния бюлетин на оператора е. Днес е разпратен на магазините. Ако имате въпроси на 123
Аз и такива като мен ползват предплатени карти. Аз например ползвам 4 предплатени карти на Виваком за поддръжка на 4 SMART СОТ алармено-охранителни системи. Като ги заредя с по 6 лева всяка (24 лева общо) и изкарват цяла година. Те практически цяла година са на "изчакване на крадци" и не генерират разходи. Единствените разходи са през 3-4 месеца умишлено задействане на защитата за тестване на коректната й работа, но те не превишават вкараните вече 6 лева. Теленорските и Ментелски предплатени карти не ме устройват, защото те трябва да се зареждат с 6 лева през 2-3 месеца.
Аз също имам един “Кольо” за дъщеря ми, когато пътуваме в чужбина. Основният и план на БОБ няма роуминг.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A