Vodafone live! празнува първия си рожден ден
Vodafone live! празнува първия си рожден ден
По интересния въпрос за всички нас, обикновените потребители е дали най-сетне 3Г покритието(София)е в състояние наистина да осигури посочените в юбилейното честване услуги? А? Или е като преди-Мтел без никакво притеснение взима левчетата за абонамента, без да можеш да гледаш ТВ.
Re: Vodafone live! празнува първия си рожден ден
М-Тел засега е абсолютен лидер в предлагането на ТВ през подходящи /3G и-или поддържащи видео стрииминг/ мобилни телефони. Никой друг оператор не предлага гледане на телевизия на запис чрез EDGE / GPRS в 2G мрежата си в цяла България за всички свои абонати, както и никой не предлага богатото и разширяващо се портфолио от ТВ канали на живо в UMTS мрежата на Мобилтел. Отскоро Вива се мъчат да стартират нещо подобно - Сървайвър през GPRS, но качеството и цените им са неконкурентни. Освен това Вивател НЕ предлагат UMTS услуги за предплатените си абонати. А Глобул с техните ТВ работещи САМО в 3G мрежата им + убииствено високите цени за ТВ са неконкурентни на Мтел във всяко отношение.
пп
Не работя в Мтел /за съжаление/, просто съм обективен.
пп
Не работя в Мтел /за съжаление/, просто съм обективен.
A koga nie shte praznuvame Smarta na M-tel :)
Skorpionite sa s predimstvo :)
Chakat te purvo teb :)
Chakat te purvo teb :)
Благодаря за изказаното мнение, но допреди 2 месеца в кв. Младост-1 не можеше да се гледа телевизия дори на запис, камо ли на живо. Става дума за новините на НТВ. Телефоните са SE W880 ,SE T650 Явно, че 3G покритието на Мтел си е в ред, просто аз съм попаднал на дефектни телефони. Иначе портфолиото(каква дума само) на Мтел си е все така:-)... да пробвам ли пак да платя 10-20 лв за такси на тия "телевизии"...за да се убедя, че портфолиото още не е стигнало до моята маала.
Точно в Младост 1 всичко е ОК. Предполагам, че нямаш необходимите настройки, отделно нямаш активирани 3G и EDGE. Проблема не е в Мтел, а и цените който си посочил показват, че си много далече от истината - какви 20лв.? Пакета за всички видове телевизии + безплатен трафик във водафон лайф портала е 9,90 лв. месечно, а еднодневния е само 0,98 лв.
Имам настройките братле. В Младост е ок, но на ливадата около блоковете. Вкъщи няма 3г сигнал. 9.90 е абонамента и още 10-20 лв трафик, който е безплатен, но след като го платиш. Отчете ми трафици, при това много дебело. Много зает съм, за да се разправям с цени на мегабайти за 20 лева. Просто исках да попитам-заработи ли наистина 3г-то, защото преди 2 месеца не работеше.
-
- Регистриран: 13 яну 2006, 18:16
Ами моето впечатление е много добро от Мтел в това отношение. Незнам при теб какъв е проблема и какви са тези трафици. Аз като бях на морето се регнах еднодневно за ТВ Планета на Албена и всичко беше перфектно. Е качеството не беше изключително, но при условие, че телефона ми е EF81 не мога да очаквам поточно видео 320х240. Иначе всичко си беше 6.
Аз имам друг въпрос за това LG KU380 което се предлага с TV пакета, кой виждал ли го е има ли впечатления, че не ми се разкарва до офиса на Мтел да ги разпитвам (пак и те надали ще знаяч) :D
Аз имам друг въпрос за това LG KU380 което се предлага с TV пакета, кой виждал ли го е има ли впечатления, че не ми се разкарва до офиса на Мтел да ги разпитвам (пак и те надали ще знаяч) :D
"Аз имам друг въпрос за това LG KU380 което се предлага с TV пакета, кой виждал ли го е има ли впечатления, че не ми се разкарва до офиса на Мтел да ги разпитвам (пак и те надали ще знаяч) :D"
Телефона е чисто нов и съвсем скоро го обявиха,но като част от колекцията на Оrange и TIM.Ето как изглежда и какви функции има:http://techlogix.blogspot.com/2007/10/lg-ku380-coming-soon.html
http://mobil.idnes.cz/nove-vysouvaci-lg-ku380-s-podporou-3g-d6e-/mob_denik.asp?c=A071024_155522_mob_denik_ada
Телефона е чисто нов и съвсем скоро го обявиха,но като част от колекцията на Оrange и TIM.Ето как изглежда и какви функции има:http://techlogix.blogspot.com/2007/10/lg-ku380-coming-soon.html
http://mobil.idnes.cz/nove-vysouvaci-lg-ku380-s-podporou-3g-d6e-/mob_denik.asp?c=A071024_155522_mob_denik_ada
Впечатленията от качеството на 3G са следните:
Действително, навсякъде в София на открито(извън сгради) качеството на 3Г сигнала е явно добро, телевизиите се гледат с безупречно качество.Но... на 2 метра в сграда-край на всякаква идея за 3Г... Опитвах на няколко места в панелни и тухлени блокове, кино Арена (до Западен парк). Питах в Мтел-съгласни са с констатациите ми, че 3Г на закрито няма...не се ангажират със срокове кога ще се оправи, напредвали с оптимизирането.