Sony иска да купи частта на Еricsson от Sony Ericsson
Sony иска да купи частта на Еricsson от Sony Ericsson
Е, щом това е цената на 100% от компания, Sony биха платили половината.
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: Sony иска да купи частта на Еricsson от Sony Ericsson
Ами... да ви кажа, ако това се случи, няма да е голяма изненада :)
В крайна сметка дори и телефоните да носят само логото на Сони, едва ли ще донесе негативи, напротив. Преди обединението и двата производителя имаха страхотни модели за времето си. С времето хората свикнаха да възприемат марката като Сони Ериксон, но и много пропускат да казват Ериксон, защото е по-дълго и по-трудно за изговаряне. Така едно окончателно ребрандиране и залагане само на марката Сони би донесло само положителна страна на компанията.
Повече ще се радвам, ако Ericsson се върнат в бизнеса. В началото SE стартираха с разработките на Ericsson. Леко смениха панела, добавиха mms и еm@il клиент на t68 и се роди t68i (в последствие и t68 се разбра, че може да ги има), довършиха p800, който беше най - актуалния смартфон тогава, пък и наследник на първия в света. Z700 отпадна, той беше единственото наследство от Sony. Почнаха да се появяват наследни на ericsson модели - t100,200,300,310,600 и най - накрая след повече от година се видя първия общ модел - t610. Всъщност това е и първия модел в света с отделен бутон на страничната част от панела за правене на снимки. Макар и две години от сливането да са минали SE продължаваше да пускат телефони преки наследници от ericsson - t230, z200. Обявиха и първия телефон за създаване на снимки с добро качество - к700,s700 (втория е с ccd сензор).
2005 г. първия бранд от Sony - Walkman отиде в SE, 2006 Cyber-shot също вече се подвизава като лого из моделите на SE. Bravia, PS също присъстват по моделите и така двете компании се допълваха.
2005 г. първия бранд от Sony - Walkman отиде в SE, 2006 Cyber-shot също вече се подвизава като лого из моделите на SE. Bravia, PS също присъстват по моделите и така двете компании се допълваха.
Въпреки всичко,аз продължавам да съм фен на марката.Последните години,определено имаше застой,но напоследък моделите започват отново да хващат окото(yes).
Имам приятел, който работи в магазин за телефони. Значи той казва, че всички, които харесват и искат да си взимат сега сони ериксон, са хора, които са имали к700, к800 или някой от уокмен сериите преди 3-4 години. Не знам при вас как е, но поне при мен това е истина. Имал съм само к800и, но заради него цял живот ще харесвам сони ериксоните :)
Ами може и заради това да е аз имам к310 който е флашнат на w200, също имам и к810, преди година си купих vivaz, но ще го сменям с xperia ray :D