W810i
Re: Sony Ericsson W810
nqkoi koito go e isprobval moje li da mi kaje kolko mu dyrji bateriqta
някой знае ли кога ще излезе на пазара?
слухове за цена?
слухове за цена?
Би трябвало да излезе през март.Цената по последни данни ще е към ?350.
и като се има впредвид, че търсенето определя цената........май ще скочи повечко!
Едва ли ще е толкова популярен колкото К750 или W800,но подозирам,че цената тук в началото ще е по-скоро ?500-550.
hora kajete kav tel da si kupq
6toto mnogo se kolebaq i nz kvo da izbera
Sam D600 koito 'nqma irda i mu e slab zvuka' ili pak W810i koito e dobar ob6to vzeto ama barzo 6te mu padne cenata ili pak nqkakva Nokia da predlojite qka i da e BEZ ' SIMBIAN SISTEMA da si e standatren telefon
4akam nqkoi da pomogne malko pri izbora i da dade savat MERSI PREDVARITELNO
6toto mnogo se kolebaq i nz kvo da izbera
Sam D600 koito 'nqma irda i mu e slab zvuka' ili pak W810i koito e dobar ob6to vzeto ama barzo 6te mu padne cenata ili pak nqkakva Nokia da predlojite qka i da e BEZ ' SIMBIAN SISTEMA da si e standatren telefon
4akam nqkoi da pomogne malko pri izbora i da dade savat MERSI PREDVARITELNO
telefonat ima mnogo krasiv vanshen vid,no tova ne e vsi4ko.toi ima mnogo ekstri.
moeto li4no mnenie e 4e koito iska hubav telefon trqbva da si kupi sony ericsson w810
moeto li4no mnenie e 4e koito iska hubav telefon trqbva da si kupi sony ericsson w810
-
- Регистриран: 25 фев 2006, 21:19
PLS, kajete mi koi e po-dobur W 810 ili W 900!!!Kakva e cenata na W 810? Zaslujavat li si kintite ili da si vzema K 750i?
Аз лично имам няколко въпроса към този телефон преди да си го купя
emi ti si go pitai telefona -moje da ti ogowori
emi ti si go pitai telefona -moje da ti ogowori
awe pi4 ti lud li si v nikakav slu4ai ne si zimai samsung nai-dobre si zemi w810.Sony erricson vinagi nikoga ne si kupuvai samsung!imam opit v tova