Sony Ericsson P990 разби всички Нокии и по дисплей и по качество !!!

az_sum_avtora
Регистриран: 12 ное 2005, 21:28

Re: Sony Ericsson P990 разби всички Нокии и по дисплей и по качество !!!

Мнение от az_sum_avtora » 20 фев 2006, 15:55

satman кажи няколко масово разпространени модела на нокиа ?
Те са само два : 6630 и 6600 , а другите са рядко срещани явлвения !
Това че 90 % от такива овце си вземат нокиа 6630 или 6600 , защото то другите им телефони на нокиа са или прекалено скъпи или им липсват функции !
И затова "стадото" си купуват само тези два модела , които ти писах по-горе !

"....Коя фирма предлага най-малък избор от модели и съответно феновете искат не искат са принудени да ходят с еднакви телефони-NOKIA,SAMSUNG,MOTOROLA,SE?...."

На това определено ти отговарям че са тухлите , просто други няма ( може и самсунг да ги включиш към тези малко произвеждани телефони )

Един "прост" въпрос за satman , изброй ми няколко нокии , които да не са симбиан и да имат :
блутуут , инфрачервен порт , радио , да са БЕЗ слот и да са с добър дисплей И най-важното е да са до 400 лева ( чисто нови телефони , а не втора ръка или още отгоре да добавяш )
Аз до сега не съм чувал за такава нокиа , защото не съществува със сигурност !!!

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 20 фев 2006, 16:59

Да беше отговорил на въпроса ми..Или предпочиташ да отговаряш с въпроси?6230,6230i
са масовите модели,не 6600 и 6630.
"Те са само два : 6630 и 6600 , а другите са рядко срещани явлвения !"-100% лъжа.
'На това определено ти отговарям че са тухлите , просто други няма ( може и самсунг да ги включиш към тези малко произвеждани телефони )"-отново 100% лъжа.
И защо трябва да е без слот и SYMBIAN като има нови и с двете екстри под 400лв.? Май мечтата ти е К700-телефона с рекорден брой версии на софтуера.Гледам в профила ти,че си с P990..Красив,стилен телефон,изобщо не прилича на тухла.Придава още по-голяма убедителност на глупостите ти.Размечтало се момчето.

az_sum_avtora

Мнение от az_sum_avtora » 20 фев 2006, 17:19

satman това ако е под 400 лева , и да е с хубав дисплей и БЕЗ слот , значи толкова можеш да мислиш !
Nokia 6230i цена от 480.00 лв
Nokia 6230 цена от 399.00 лв.

Аз не ти говоря за някое квартално магазинче дето може да ти ги продава и по 1 лев , а за места като 2BE , Германос , Мтел и други !
Това че е 399 лева (тази която е без " i " ) не значи , че си ми отговрил на въпроса !
Аз ти казах без слот и да е с хубав дисплей - такава нокиа няма и да има !!!!
P990 си струва парите - всичко което искаш да имаш и то на едно място !
Не се заяждай , а ми отговори на моя въпрос който те питах в предния ми пост !

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 20 фев 2006, 19:06

Ти просто ме просълзяваш?Наистина ли си толкова невеж?! Германос и Мтел нямат образцов сервиз,телефоните им са само с ДДС,оттам и цената им.Пък за стадото нещо си траеш.По твоята логика всички с К700 са стадо,а те не са малко.Сега има и други овце-с К750,пак според "умната" ти мисъл.NOKIA няма такава концентрация за един модел,защото има огромен избор за всеки.SE няма почти нищо в средния клас.

az_sum_avtora

Мнение от az_sum_avtora » 20 фев 2006, 19:50

Като нямаш пари за телефон от скъп магазин , тогава ти разбирам "логиката" да ми казваш че ти било по-евтино , заради ДДС-то !
Защо не искаш да кажеш тухла без слот и с хубав дисплей ? - явно има причина , защото такова чудо няма !
Купувай си имена на телефони и остани част от "върлите фенове" на нокиа !
Стадото с "фенове" ( овце ) като тебе никога няма да разберат какво им говоря , не защото не съм го обяснил както трябва , защото има много "умни" като тебе дето знаят само как да спорят , защото акъла не им стига за друго !
Първо помисли на кое място са тухлите по продажба и чак тогава ми говори за СЕ че и те били от "стадото" с овцете като вас !

{DaKaTa}
Регистриран: 11 фев 2006, 21:57

Мнение от {DaKaTa} » 21 фев 2006, 00:27

dobro telefon4e,no nemoje da se sravnqva s nokia kakto sravnenie mejdu Nokia 6230/Se K700i nemoje da se pravi,kakto N70/W800 lideri sa Nokia.ne sam predpo4itatel na nikoq ot markite,no nokiite sa po-izdryjlivi telefoni.znam go ot sobstven opit ;)

Отговори