MOJE LI NQKOI DA MI KAJE...
MOJE LI NQKOI DA MI KAJE...
DALI NA SONY ERICSSON S700I MOGAT DA MU SE SMENQT PANELITE...MOLQ PI6ETE VAJNO E.
Re: MOJE LI NQKOI DA MI KAJE DALI NA SONY ERICSSON S700I MOGAT DA MU SE SMENQT PANELITE
по принцип да,но само в сервиз.нещо по-сложни са.
Re: MOJE LI NQKOI DA MI KAJE DALI NA SONY ERICSSON S700I MOGAT DA MU SE SMENQT PANELITE
I KOLKO STRUVA SMQNATA I PANELA .
ами струва около 80 лева, защото панела е 70 ако си намериш
Явно си намерил телефон втора ръка, но е поиздраскан. Наистина телефонът заслужава да изглежда добре.
Например от моя опит - като извадиш устройството пред публика, всички ахват "Какво е това?", като имат впредвит че е PDA. То така си и изглежда. Но аз простичко отговарям "Sony Ericsson", след което е абсолютно невъзможно да разубедиш когото и да е, че не е така. А пък ако сглупиш и да отвориш клавиатурата, картината е пълна.
Просто рядък и рядко хубав модел.
Тука в търга наддавам за QTek S110, но мисля, че S700i се заменя много трудно. Надявям се на отворения софтуер на Microsoft.
Например от моя опит - като извадиш устройството пред публика, всички ахват "Какво е това?", като имат впредвит че е PDA. То така си и изглежда. Но аз простичко отговарям "Sony Ericsson", след което е абсолютно невъзможно да разубедиш когото и да е, че не е така. А пък ако сглупиш и да отвориш клавиатурата, картината е пълна.
Просто рядък и рядко хубав модел.
Тука в търга наддавам за QTek S110, но мисля, че S700i се заменя много трудно. Надявям се на отворения софтуер на Microsoft.
Re: MOJE LI NQKOI DA MI KAJE DALI NA SONY ERICSSON S700I MOGAT DA MU S
ave predi vreme pusnah tema kyde da mi smenqt panela na s700 v sofia i kolko pari e i nikoi ne se obadi :)
Ако има за 70лв оригинален панел бих си купил...
Бях намерил такъв на 180лв, но това не мисля,че е хубава цена...
Бях намерил такъв на 180лв, но това не мисля,че е хубава цена...
nqkoi moje li da mi kaje kolko MB Memory karta moje da mu se sloji?