K800i
Re: Sony Ericsson К800i
Мн. як телефон,само се чудя защо K790i има същия дизайн ...
kakvo 6te kaje6 za NOKIA N70???
kakvo 6te kaje6 za NOKIA N70???
Няма телефон който ДА СНИМА ПО ДОБРИ КЛИПОВЕ ОТ Д600. Телефона си е много добре. навсякъде цената му е по-висока от на К750. СИГОРНО ИМА ЗАЩО
Е то само клипове ли ще снимаш ?
Най-важното че камерата прави перфектни снимки , в това отношение никой самсунг или тухлокия не може да се сравнява с него .
Най-важното че камерата прави перфектни снимки , в това отношение никой самсунг или тухлокия не може да се сравнява с него .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
За снимките си мисля , че е много субективно. Аз имам снимки на хартия от Д600. Според мен са перфектни. но пак казвам, това е субвктивно и разликата е малка. НО ЗА ВИДЕОТО, КОЙТО КАЗВА ОБРАТНОТО: ПРОСТО Е ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА
-
- Регистриран: 28 фев 2006, 09:35
Ami kolko 6te struva i koga 6te izleze
Това което си показал отстъпва на К750,че си тръгнал да правиш сравнения с К800...;)
Снимал съм с D600 и с К750,не говори глупости ;)
Снимал съм с D600 и с К750,не говори глупости ;)
Единствентото нещо което не ми харесва в него е външния му вид.. може би на снимкие да не изглежда добре, но сравнение с външния вид на К750и не може да се мери.. някак си изглежда по ретро :) поне за мен.. а за самсунг.. няма да говоря, че правят хубави перални да, но за ГСМ-и да не говориме..
телефона е супер як и дизаина му си го бижа но ако може да ми кажете от каде да си го порачам мн ще се зарадвам иначе с тези внушителни 3.2 мегапиксела предолагам че щте е убиец