sony ericsson p910i
sony ericsson p910i
xora znaete li ali tozi model ima nujda ot razkodirvane i ako ima dali stava po princip
izglejda mi iak telefona:))
izglejda mi iak telefona:))
Re: sony ericsson p910i
4e kak da ne e qk telefona, stra6en e
zavisi otkyde si gu zel ako go zeme6 ot tuka si nqma6 nikvi qdove
ako gu zeme6 ot 4ujbina moje i da ti se naloji razkodirvane ili smqna na softuer
zavisi otkyde si gu zel ako go zeme6 ot tuka si nqma6 nikvi qdove
ako gu zeme6 ot 4ujbina moje i da ti se naloji razkodirvane ili smqna na softuer
Telefona si e extra.Az si kupix ot Franciq predi 7 meseca i sam super dovolen ama mi omruzna taka 4e ako nqkoi iska 500lv.Razkodiran e raboti si perfektno
-
- Регистриран: 05 фев 2006, 07:19
Много готин телефон . В момента ползвам такъв
Калояне, прочетох че ползваш P910i. Да ми кажеш само как да си настроя телефона за работа с BluetoothHandsfree ? Опиши ми стъпките като на бавноразвиващ, че не сам в час със технологиите.
Щях да забравя да те питам работи ли ти светкавицата, защото аз имам проблем с нея ?
Щях да забравя да те питам работи ли ти светкавицата, защото аз имам проблем с нея ?
ами нормално, че няма да работи светкавицата, след като няма такава...... относно блутуут хендсфрийто цъкаш на блутуут иконката, там избираш блутуут headset, задържаш копчето на блуттут слушалката(зависи от модела) и то го намира и се свързва
Въпросът беше към Калоян. Характеристики не ми трябват, знам ги тъй като работя със GSM-и. Мога да ти кажа всичко за който и да е GSM. Kakто и да е вече няма значение. Въпросът ми се обезмисли.
след като знаеш всичко каква светкавица търсиш в п910? айде без заяждания, а?
Виждам, че си online в icq. Ще ти пиша по-късно, защото в момента съм на работа, а искам и да спазя добрия тон.
това като заплаха ли да го приемам не разбрах?