M600i
Re: Sony Ericsson M600i
бе колкото и да се опитвах да харесам блекбери не стана ... ебати и боклуците златни ... вярно е, че са за ало-ало и мейл ама ...
Otvratitelen e!!!!!!!!!!!!!!
e щом казваш, апък защо е отвратитебен и ти не знаеш.
искам да питам някой който го има, как се държи телефона?
wifi-стабилно л ие, батерията колко издържа и пикселизиран ли е екрана или е добре? и моля без за бележки от рода ама няма камера или не знам си кво
wifi-стабилно л ие, батерията колко издържа и пикселизиран ли е екрана или е добре? и моля без за бележки от рода ама няма камера или не знам си кво
M600i няма wi-fi.
-
- Регистриран: 22 фев 2006, 08:53
TElefona e dosta gotin,haresva mi 4e nqma kamera,no lipsata na wi-fi e golqm nedostatyk.
MOgfat li da mu se slojat slu6alki ot wallkman
MOgfat li da mu se slojat slu6alki ot wallkman
porazen sum ot toz telefon tolkova e omagiosva6t.kato go vidi samo 4ovek e sposoben d preglutne lipsata na Wi-Fi i kamera.
otvratitelen e adski baven e
super si e ne e baven ima procesor texas instruments 416 mhz,a pri biznes telefonite nugda ot kamera niama.iak e i ne e baven za6toto go polzvam ve4e mesec
-
- Регистриран: 17 сеп 2006, 23:25
Някой може ли да ми каже дали синхронизирането на с outlook изисква допълнителни настройки, пробвах какво ли не и все не става, иначе телефона си е ок, на мен ми харесва, има много функции които др. апарати на тази цена нямат,има и забележки естествено - няма радио, батериата е малка за тази консумация, софтуера забива, плеъра също забива, доста е бавен, няма камера а иначе е 3D, но пък е с много готин дисплей особено заради тъчскрийна, обаче няма опция да показва часовник в режим не готовност, всеедно е изключен, няма и светодиод който да показва че не е изключен, това е положението, телефона е добър, стига да не обръщаме внимание на недомислиците.