W810i
Re: Sony Ericsson W810
Преди няколко дни излезе и нова версия на MyPhoneExplorer - 1.4.1, която може да бъде свалена от: http://www.fjsoft.at/projects.php
Все още не мога да разбера има ли начин да update-на firmware-a на телефона през нея. В телефона има вграден Sony Ericsson Update Service, но той нещо се дъни при опита да проверя за нови update-и, въпреки че имам направени интернет настройки и нормален достъп до интернет. Някой дали има опит с Update Service-а?
Свалих и инсталирах Update Service софтуера, но за w800, но не ми се ще да пробвам след като не е сложен за download за w810i.
Ако някой е тествал по-сериозно Update Service, който е вграден в телефона или може да каже нещо за update-ване през компютъра, ще се радвам да сподели
Все още не мога да разбера има ли начин да update-на firmware-a на телефона през нея. В телефона има вграден Sony Ericsson Update Service, но той нещо се дъни при опита да проверя за нови update-и, въпреки че имам направени интернет настройки и нормален достъп до интернет. Някой дали има опит с Update Service-а?
Свалих и инсталирах Update Service софтуера, но за w800, но не ми се ще да пробвам след като не е сложен за download за w810i.
Ако някой е тествал по-сериозно Update Service, който е вграден в телефона или може да каже нещо за update-ване през компютъра, ще се радвам да сподели
Тоз тел. е жесток,супер брутално як,само се чудя на тези ,които са пуснали обяви тука ,че го продават,как може толкова бързо да им омръзне такъв готски тел.?!
За Sony Ericsson Update Service,пробвал съм с К750 и ми даде че нямам нужда от смяна на софтуера.Но това стана след като програмата си тегли нещо от нета.Това само мога да кажа.Update Service явно работи.
Re: Sony Ericsson Update Service
Прбвах програмата с К750.След като си тегли известно време нещо от нета ми даде,че нямам нужда от смяна на софтуера или нещо подобно,но явно Update Service работи.
Koi moje da razkodira tozi tel?
Ako niakoi moje da mi preporucha maniak koito moje da razkodira tozi tel da se svurje s men, molia.=]
Ako nqkoi prodava takav nov telefon da mi pi6e na mail-a .Seriozen kopuva4 sam!
Ako nqkoi prodava nov SonyEricsson w810i da mi pi6e na mail-a .Seriozen kopuva4 sam !
spored men i dvata sa apsolutno ednakvi samo 4e s drugi paneli
iskam da ve pitam koi telefon da si kupq do 600lv
Sony Ericsson W810
a ve hora i vie ne misliteli 4e SE k750i D750 w800i w810 sa edni i sa6ti?????