W810i
Re: Sony Ericsson W810
K/D750, W800 са еднакви, W810 има разлики и хардуерно и софтуерно.
ima li modem???
На сайта на сони ериксон пише че този модел е с модем а тук на този сайт е отбелязано че е без модем. Ако някой го притежава може ли да ми каже със сигурност дали има или ням амодем а също и за модела к610i има ли модем или не?
Re: ima li modem???
к610 има с сигурност има
aha mersi mnogo, te i za nego sa pisali che e bez modem sega nqkoj da se obadi i za w810 i da si naprawq weche izbora na gsm .. che se dwoumq mejdu k610 i w810
е за к610 пише че има :) той е по-добър избор ако искаш 3г рсс емисии и по специфични бизнес функции, докато w810 има по хубава камера и май тва е предимтвото му :)
-
- Регистриран: 27 фев 2006, 18:54
Gotin e tel-a , ama 6e e dobre teq, koito go prodavat vtora ruka da se usetqt malko s cenite, 6ot trqa si lud, za da si go zeme6 za 510lv, kato v magazina e 518lv, dori i da e na edin den
Tozi W810 dobar li e. Nqkoi polzval li go e.Po dobar li e ot Nokia 6630 i 6680.Moliq nqkoi da mi kaje.
Ами ако не ти трябва симбиан-а е идеален, типичен тийн телефон, с звук убиец, камера задминаваща абсолютно всички сред другите 2MPx. Дизайна е чудесен, няма джойстик, който спира повечето нокиовци.HF е прекрасно, дава силен, ясен звук, обхващаш много голям диапазон от честоти. Телефона е супер ако не ти трябва симбиана и UMTS.
Da no kak da si go pora4am ot internet.Trqbva li da imam bankova smetka ili ne6to drugo
Само попълнен адрес, такива работи като сметтка някъде - НЕ, плащаш всичко като ти звъннат на вратата с новия ти W810.