P990i
Re: Sony Ericsson P990
zna4i e mnogo dobar kazva6?az zashtoto sam voinik v blizkiq iztok i tuk skoro shte doide i ponqkoga nqma kakvo da pravq po cql-pak taka iskam icq-ili prosto ei taka da si gledam stranici-tela e gotin nali vladovn?
-
- Регистриран: 14 май 2004, 19:59
МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕШ НА КАКВА ЦЕНА ГО КУПИ ТОЯ р990
basi tapiq telefon za 2 bona 6si kupq kola,teq prosto ve4e ne znaqt do kade se izfarlqt!Pulna 6itnq,za teq pari 2 super pda !
tc ne si struva
tc ne si struva
В германия струва около 600 евро.
Telefona e perfekten samo dizaina e malko 6iban no ina4e ot kam ekstri e perfekten i si zaslujava parite sa6to taka ne moje da se sravnqva s nikoq boklu4iva Nokia koqto ne moje da stapi i na malkiq prast na toq telefon
strashen nai dobriat
nikakvo sravnenie da ne mi se pravi s nokia
nikakvo sravnenie da ne mi se pravi s nokia
-
- Регистриран: 08 яну 2005, 20:10
imah 4esta da si "poigraq" s tozi teleon naistina e mn dobur,no cenata sravnenie s drugite durjavi e dosta visoka
-
телефона е готин, скоро си го купих и още го тествам. Лошщото е, че няма още много софтуер за него. Ако знаете адреси на разработен софтуер - кажете. Специално, имам проблем с кирилизацията на хардуерните клавиатури.
Ха ха - тия "дребни играчи", дето продават телефона в сайта и в гаражните си магазинчета много искат да се нагушкат...
В "М-тел" без карта апаратчето в момента струва 1 199 лв.
Невероятно, но факт - в "М-тел" нещо струва по-евтино от другите магазини :-)
В "М-тел" без карта апаратчето в момента струва 1 199 лв.
Невероятно, но факт - в "М-тел" нещо струва по-евтино от другите магазини :-)
-
Здравейте на всички. Моля Ви да ми помогнете да разреша няколко важни проблема с новия смартфон СЕ Р990и. Те са следните:
1. Без да разбера защо, след като телефона си работеше нормално, изведнъж се изключи и сам започна да се включва те. нещо като саморестарт, но след като изсвири първоначалния звук при включване и показа надписа и логото на СониЕриксон, телефона зависна и повече не иска да продължава нататък. Единстевното което може да се направи е да се извади батерията и да се включи отново, но пак същото става. Опитах с някаква комбинация за хард ресет: звезда, тройка, йес и бутон за включване, което било някакъв код за това за симбиан телефони, но и това не върви. Поразпитах и ми казаха, че трябвало да се преинсталира софтуера, но навсякъде ми казват че нямат софтуер още за този телефон. Моля ви, кажете как да се справя с проблема.
2. Втория ми проблем е с кирилизацията на двете хардуерни клавиатури и евентуално менюто на телефона, но за менюто не е чак толкова зор. Необходима ми е кирилица на всички клавиатури, не само на виртуалната, която работи добре, а и на другите две, защото имам много записи на БГ във фонбука и на латиница не може да се търси. Това е, ако можете помогнете.
3. Третия проблем ми е с намиране на джи пи ес софтуер за този телефон. Намерих някакъм УейФайндърНавигатор, но нито намерих някакъв крак за него, нито пък карти за България.
4. Последният проблем ми е с намиране на програма за факс т.е. да мога да получавам директно фактовете си на телефона, през факс номера на мтел.
Това са ми проблемите за сега, и ако може някой да ми помогне съм готов и да си платя за информацията и програмите, като искам и това с което не мога да се справя сам, да се видим и да го направим заедно.
Пишете ми на мейла или ми се обадете на тел.0885220000. адв.Станимир Христов.
Предварително Ви Благодаря.
1. Без да разбера защо, след като телефона си работеше нормално, изведнъж се изключи и сам започна да се включва те. нещо като саморестарт, но след като изсвири първоначалния звук при включване и показа надписа и логото на СониЕриксон, телефона зависна и повече не иска да продължава нататък. Единстевното което може да се направи е да се извади батерията и да се включи отново, но пак същото става. Опитах с някаква комбинация за хард ресет: звезда, тройка, йес и бутон за включване, което било някакъв код за това за симбиан телефони, но и това не върви. Поразпитах и ми казаха, че трябвало да се преинсталира софтуера, но навсякъде ми казват че нямат софтуер още за този телефон. Моля ви, кажете как да се справя с проблема.
2. Втория ми проблем е с кирилизацията на двете хардуерни клавиатури и евентуално менюто на телефона, но за менюто не е чак толкова зор. Необходима ми е кирилица на всички клавиатури, не само на виртуалната, която работи добре, а и на другите две, защото имам много записи на БГ във фонбука и на латиница не може да се търси. Това е, ако можете помогнете.
3. Третия проблем ми е с намиране на джи пи ес софтуер за този телефон. Намерих някакъм УейФайндърНавигатор, но нито намерих някакъв крак за него, нито пък карти за България.
4. Последният проблем ми е с намиране на програма за факс т.е. да мога да получавам директно фактовете си на телефона, през факс номера на мтел.
Това са ми проблемите за сега, и ако може някой да ми помогне съм готов и да си платя за информацията и програмите, като искам и това с което не мога да се справя сам, да се видим и да го направим заедно.
Пишете ми на мейла или ми се обадете на тел.0885220000. адв.Станимир Христов.
Предварително Ви Благодаря.