Z610i
Re: Sony Ericsson Z610i
хах, нищо общо нямат според мен
-
- Регистриран: 10 юни 2006, 19:12
Може да прилича на мн телефони ама страшно красив!Май съм влюбена:)Колко ли ще струва?
Като излезе на пазара ще е около 1000 лева, после ще се продава за около 700, после около 600 и най накрая ще стигне цена около 550 лева.
-
- Регистриран: 26 авг 2006, 13:28
СПОРЕД МЕН НЯМА НИЩО ОБЩО С НИТО 1 МОДЕЛ, КОИТО НЯКОЙ ДО СЕГА КАЗА! ВИЖТЕ НЯКОЙ ОТ НОВИТЕ МОДЕЛИ МП3 НА СОНИ И ВИЖТЕ, ЧЕ СА С ЕДНАКВИ ВЪНШНИ ДИСПЛЕЙЧЕТА. НЕВЯРВАМ ТАКАВА ФИРМА КАТО СЕ ДА ПЛАДИАДСТВА.
gotino ama tva glancovo pokrite na kvo li 6e zaprili4a kato se poizpolzva malko telefona...
SE z600+Moto KRZR K1 = SE Z610....има нещо такова.. Не мислите ли ?
Много ми харесва.Този модел.Няма да се забавя дълго и ще си го взема.
abe da pi6at hora kadeto go imat tozi tel.Kvo me inteesuva na koi preli4al
aide nqkoi koito ima tozi telefon da napi6e ne6to za nego a ne nqkvi hora da mi sporqt na kakvo ili kogo im prili4a
ДА ви кажа , въобще не ми пука на кой друг прилича.Аз си купих този телефон юни за 460лв но съм доволна. Привлече ме дизайна му, така като го гледах на снимки, не ми харесваше толкова много, изглеждаше дървен, обаче не е така. Относно покритието - ако е без калъф, както моя беше до преди седмица, ще се одраска, не чак до такава степен одраскан, ама като се загледаш се забелязват леки драскотинки,все пак е огледален и няма как да е безупречно гладък, но това естествено не му пречи да работи. Общо взето добро телефонче!