P990i
Re: Sony Ericsson P990
Ако си го купил от BG направо отиди и им го върни да си го оправят там от където си го взел и не се занимавай те са длъжни да си го оправят на ли е в гаранция. Аз със моя нямам такъв проблем но имам проблем играта Vijay Singh Pro Golf 2005, повечето пъти въобще не може да се зареди но мисля че проблема е от играта а не от софтуера сигурно трябва да се преинсталира. Не мога да разбера и нещо друго, в интернет дват батерията за модела Li-Ion 1600 mAh в книжката за телефона Li-Polymer BST-34 1120 mAh а на батерията в телефона пише Li-Polymer BST-33 950 mAh !!!!!!!!!!!
vsi4ko hubavo ama ako beshe cveten linuxa mu
-
- Регистриран: 14 май 2004, 19:59
Купих телефона от едно момче тук в БГ, но той казва че е внесен от Франция т.е. и да му го занеса, той едва ли ще може да го направи. колкото до батерията, на моя е 1120 mAh и се учудвам, че копелетата от СЕ са се изгаврили толкова, че да сложат дори още по малка батерия от рекламираната. Аз също съм разочарован от този факт (че няма 1600 mAh), още повече че не може ида се намери от някъде такава. За играта не си спомням вече, но мисля че въобще не тръгна при мен.
Ето ти e-mail за връзка [email protected] обясни им проблема може и да ти помогнат.
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
gledam njkoi pishe tuka za p990i che bil strahoten i taka natataka i nai nai, sega da vi kaza njkoi nesta, parvo toja tel e darven po otnoshenie na hardwera izpolzva procesor AMR 208Mhz , kak vaobste i si pomisljte che tel e barz v otnoshenie na software, horata pravjt pocket pcta s procesori veche nad 600mhz vie m i govorite za njkakvi stari tehnologii, a koito ne vjrva che telefona e darvo neka samo da pogledne fujitsu siemens t lox 830 koito e na cena 1300lv i posle mi pishete......................................
prosto e trepa4 ;)
видях го, сравних го с моя р910 - по-лош е!
В сравнение с предишния модел (Р910, които имам) е стъпка назад.
1 - екрана е видимо по-малък!
2 - има малко повече памет, но за какво ти е? пак е недостатъчна ако искаш да слушаш МР3ки МР3 плейъра му си остава дървен. Може би умишлено? Да не конкурира Walkman моделите?
3 - софтуера... като че ли са сменили само десктоп темата. Има 2-3 нови джвъдчки, но само това.
4 - има G3, но за БГ не е особено голяма полза. Има по-евтини алтернативи.
5 - софтуера на BlueBerry не работи с него! А на мен ми трябва.
6 - Kaкто и предишните модели, продължава да не работи с повечето mobile java игри! Ок, бизнес телефон е, но защо умишлено са му орязали тази функция?
В заключение: гроздето е кисело : ) Ако сегашния ми телефон се счупи и имам напълно излишни 1000 лв може би ще си го купя, но иначе няма сми. Р910 върши същата работа, а и екрана му е по-голям.
1 - екрана е видимо по-малък!
2 - има малко повече памет, но за какво ти е? пак е недостатъчна ако искаш да слушаш МР3ки МР3 плейъра му си остава дървен. Може би умишлено? Да не конкурира Walkman моделите?
3 - софтуера... като че ли са сменили само десктоп темата. Има 2-3 нови джвъдчки, но само това.
4 - има G3, но за БГ не е особено голяма полза. Има по-евтини алтернативи.
5 - софтуера на BlueBerry не работи с него! А на мен ми трябва.
6 - Kaкто и предишните модели, продължава да не работи с повечето mobile java игри! Ок, бизнес телефон е, но защо умишлено са му орязали тази функция?
В заключение: гроздето е кисело : ) Ако сегашния ми телефон се счупи и имам напълно излишни 1000 лв може би ще си го купя, но иначе няма сми. Р910 върши същата работа, а и екрана му е по-голям.
Re: видях го, сравних го с моя р910 - по-лош е!
ekrana e po-malyk no mnogo po-dobyr !
kamerata mu e mnogo po-dobra
ima 2 ra kamera da se gleda6 kolko si krasiv :)
draskaneto na ekrana e mnogo po-to4no . imam i 2ta telefona v rycete si i go potvyrjdavam .. zvuka da si kaja 4estno na k750 e po-dobyr i ot na 2ta
za predpo4itane e p990 !
kamerata mu e mnogo po-dobra
ima 2 ra kamera da se gleda6 kolko si krasiv :)
draskaneto na ekrana e mnogo po-to4no . imam i 2ta telefona v rycete si i go potvyrjdavam .. zvuka da si kaja 4estno na k750 e po-dobyr i ot na 2ta
za predpo4itane e p990 !
abe vie se maitapite
Днеска си направих труда да го разгледам телефона ,
много останах приятно изненадан от големината на дисплея и бързината на работа на Symbiana 9.1 на телефона
Много ми харесата цветовете на картината на дисплея
и това че работи с докосване на екрана:))
Браво на СЕ Бог да благослови
Японците и Шведите:)
много останах приятно изненадан от големината на дисплея и бързината на работа на Symbiana 9.1 на телефона
Много ми харесата цветовете на картината на дисплея
и това че работи с докосване на екрана:))
Браво на СЕ Бог да благослови
Японците и Шведите:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ