W850i
Re: Sony Ericsson W850i
И едно ''Г'' карта в комплекта...
То Аполончо вече е ясен на всички така че...
Тела е супер, нареждам го в топ три по дизайн на СЕ, но мисля, че никога дори не са се доближавали до Нокия в това отношение.
субективно мнение
То Аполончо вече е ясен на всички така че...
Тела е супер, нареждам го в топ три по дизайн на СЕ, но мисля, че никога дори не са се доближавали до Нокия в това отношение.
субективно мнение
Лошо ти действа дарбата да чуваш 22MHZ.
N73
тегло-116g
дисплей-36х48мм или 37х50мм,превъзходен
размери-110х49х19
камера-3.2MP
батерия-2дни
функции-Symbian
говорители-2, 3d звук,много силен звук
цена-800-850лв.
W850
тегло-116g
дисплей-30-40mm,средно качество
размери-89х47х21,като се отвори имаш лопата,по-голяма от тухлата К800
камера-2MP
батерия-2дни
функции-все едно и също-камера и плеър,сериозно изоставане от двата лидера,вече не прави впечатление
говорител-1,среден звук
цена-смях
Отговор на N95 от страна на SE -К320,майтап..
За какво да завиждаме,можем само да ти съчувстваме..
N73
тегло-116g
дисплей-36х48мм или 37х50мм,превъзходен
размери-110х49х19
камера-3.2MP
батерия-2дни
функции-Symbian
говорители-2, 3d звук,много силен звук
цена-800-850лв.
W850
тегло-116g
дисплей-30-40mm,средно качество
размери-89х47х21,като се отвори имаш лопата,по-голяма от тухлата К800
камера-2MP
батерия-2дни
функции-все едно и също-камера и плеър,сериозно изоставане от двата лидера,вече не прави впечатление
говорител-1,среден звук
цена-смях
Отговор на N95 от страна на SE -К320,майтап..
За какво да завиждаме,можем само да ти съчувстваме..
Тзи телефон е много добър, следя го от доста време, но реалната му цена на европейския пазар е 350-400 евро, като в комплекта има 1 гигабайт карта, стерео слушалки с дистанционно утравление, настолни тонколонки и доста други шукарийки, които не се предлагат от българските търговци. Просто се вземат от комплекта и се продават отделно. Моя съвет е да не се хващате на въдицата да си купувате този телефон на тази цена. Цената въобще не е реална, както и на повечето телефони предлагани тук. И както да се изнадате приятно като ви доставят телефона в кутията да видите само телефон със зарядно без останалите неща.
awe toq telefon 3G li e???
awe toq telefon 3G li e ???
awe ei 6u6umiga v usa cenata mu e takava 6oto ti go davat s dogovor. tam ti davat i bezplatni telefoni samo i samo da si kum tqhnata mreja. osobennoto e 4e tam ti nastroivat telefona taka 4e prosto kato go vzeme6 s dogovor ne mogeg da premine6 kum drug operator
Що да не ги сравнявам като са с еднакви размери и близка цена?! Хайде,отговори ми.Смартфонът да не би
да се купува с привилегии? Всеки ще предпочете това,което му дава повече.Сам потвърждаваш тезата ми. И давай факти за историята,общи приказки за гуми приказвай на дядо си.
Ти изобщо виждал ли си W850? Колкото добре изглежда на снимка,толкова е ужасен на живо.
да се купува с привилегии? Всеки ще предпочете това,което му дава повече.Сам потвърждаваш тезата ми. И давай факти за историята,общи приказки за гуми приказвай на дядо си.
Ти изобщо виждал ли си W850? Колкото добре изглежда на снимка,толкова е ужасен на живо.