V630i
Sony Ericsson V630i
Ама много як дизаин има. :)
Re: Sony Ericsson K618i
Мн. ме кефи дизайнът на тела ,като е с бял панел. Като функции доста се доближава до SE K750,само че няма радио. Хора,а може ли да се сложи на тоя тел. софтуерът на Сони Ериксон W800i ,щот на K750i нали може,та за тва питам?
Като функции са почти еднакви, но на дизайн е с пъти по готин:) А и поддържа новата UMTS мрежа. Ако някой може да прежали липсата на радиото и InfraRed - това е телефона! :)
1 към 1 с V630i.. Просто при V630i има допълнително меню за Vodafone Live, и един от страничките бутони е за влизане директно в Vodafone live.. всичко останало, без кофти логото на vodafone от всички възможни страни, е еднакво... Среден клас 3G телефон за добри пари.. Точка ;)
телефона за тези пари е супер просто като го пуснаха още сви го купих и от тогава до сега ми стигна времето за да разбера че телефона е върховен няма грешка.Батерията държи 3-4дена като слушаш по цял ден музика на него и ти го дават с 256мн карта в комплекта,USB кабел и диск към него и стерео handfree на което се чува прото въха камерата мн добри снимки на открито почети не си личи че са правени с телефон.Еми нямам ко да кажа повече освен че за тези пари по добар телефон просто няма
Re: Sony Ericsson V630i
телефона за тези пари е супер просто като го пуснаха още сви го купих и от тогава до сега ми стигна времето за да разбера че телефона е върховен няма грешка.Батерията държи 3-4дена като слушаш по цял ден музика на него и ти го дават с 256мн карта в комплекта,USB кабел и диск към него и стерео handfree на което се чува прото въха камерата мн добри снимки на открито почети не си личи че са правени с телефон.Еми нямам ко да кажа повече освен че за тези пари по добар телефон просто няма
bir4o,molq te kaji mi ima li radio ili nqma ,za6toto na vsi4ki mesta razli4ni raboti pi6e!i ako moje mi obqsni kakvo ozna4ava RadioDJ,kakvi sa mu funkciite?mersi predvaritelno!
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
ei bir4o are da mi pratish snimki napraveni s toq ericson(v630I) ? pls [email protected]
be iskam da te pitam kakva e razlikata mejddu v630i i k618i