K800i
Re: Sony Ericsson К800i
A kolko pla6ta6 za tazi smqna
Нищо,пък и можеш сам да го направиш.
549 лв. със СИМ карта на GLOBUL
699 лв без
699 лв без
Има ли смисъл да се взима такъв телефон? Защото аз като го разглеждах нямаше почти никакви функции. Само дето има 3,2мп камера. А Оптиката е отвратителна.
Да, не може да изстрелва балистични ракети и не може да пере чорапи.....Аман от дебили в тоя форум!
-
- Регистриран: 20 юни 2006, 11:04
" satman " значи ще се оправи само със смяна на софтуера така ли, тва сервизи глупости няма да помогнат други начин някой да знае ?? Говоря за това пищене на радиото, поне факта, че не само при мен ме поуспокои малко :Ppp
Във форума на mobile-review има такъв случай.
-
- Регистриран: 20 юни 2006, 11:04
Да сигурно има щом казваш но нещо не го намирам, а и не разбирам много много руски :( а ришението какво е нов софтуер така ли ?? Той телефона ми така ли иначи ще ходи до сирвиза както е тръгнало поне да оправят всичко :))
-
- Регистриран: 29 окт 2006, 22:25
Пичове искам да ви питам за джойстика.Искам да си зема такаф телефон,почитател съм на СЕ обаче като видях какво пишат за джойстика почти се отказах.Дайте мнения ако сте на мое място ще си го купите ли.Аз сега съм с К500 и имам от време на време проблеми с джойстика,но това е,защото не го паза много(имам телефона от година и половина и повече и проблемите са от 3-4 месеца не повече).Вие какво мислите да си взема ли К800 ?
"В апарата е използвана D-Pad технологиятата вместо използването на джойстик. Възможностите на D-Pads са по-големи от тези на джойстика – и ще ги заместят напълно в бъдеще. Според инжинерите поради оплаквания от лесно замърсяване на джойстика на K750 (чието второ име бе “прахо”събирач), те решили да подобрят моделът и да предпазят от събирането на прах, което увеличава механичната стабилност при новите модели."
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм