Sony Ericsson W900 - Впечатления ?
Re: Sony Ericsson W900 - Впечатления ?
bez dumi .ne si zimaite mn skup i mn gluf ot sonyericsson samo p seriqta e hubava ;]
centur само да ти кажа, че камерата на w900 изобщо не е като на к750, а е много по-добра! А като цяло телефона е също много по-добър от к750, w810, ..... .Софтуера не е бъгав, има голям дисплей, хубав звук, ..........................
-
- Регистриран: 29 дек 2005, 19:34
centur аз не казвам че карта няма да му взема, а още след като купя телефона няма да мога да му взема карта, най-малко след месец, два ще мога да су купя карта :)
иначе благодаря за мненията!
иначе благодаря за мненията!
Prodaval sym poveche ot niakolko broiki ot tozi tel
moga da kaja che vsichkite mi klienti sa strashno dovolni ot nego
moga da kaja che vsichkite mi klienti sa strashno dovolni ot nego
-
Благодаря за мненията, вече 100% ще го купя :)
i kakva e tvoiata nokia ako ne e taina
Mi kvo da ti kaja - ot tova na koeto az se nagledah zvuka e super prez slu6alkita, prez govoritelq e po-slab v sravnenie s drugite WALLKMEN-i, kamerata e dosta dobra i snima film4eta MNOGO, AMA NAISTINA MNOGO DOBRE, menuto e burzo, vuob6te - mnogo dobra oferta, ama e dosta skup o6te, az li4no bih dal ne pove4e ot 500lv. za nego i podoziram 4e kakto vsi4ki sony-ta cenata mu sled godina 6te padne napolovina i togava ve4e naistina 6te e OFERTA!
-
а как е в сравнение с s700,k750,w800 ? (имам впредвид звука от ГОВОРИТЕЛЧЕТО)
Mi spored men e po-slabi4uk nqkak si i kato go uveli4i6 pra6ti, ama nqkak na granicata na pra6teneto, kolkoto da te izdrazni 4e zvuka ne e napulno 4ist. Razbira se tova e li4no moe mnenie i nqkoi primerno moje da smetne 4e zvuka e nai-dobriq koito e 4uval. Moqt suvet e da go 'razcuka6' nqkolko puti pone po magazinite ili ako ima6 poznat koito go ima, za da si napulno sigiren dali te kefi.
A da - mehanizma na otvarqne e mnogo po-dobur ot S700.
A da - mehanizma na otvarqne e mnogo po-dobur ot S700.