V630i
Re: Sony Ericsson K618i
мн як телефона а колко ГБ карта може да му се сложи ?
1GB, защото толкова има на пазара. Ако пуснат ще може вероятно и 4gb
а да те питам за w810i на него колко може ?
4 гб
4 гб
zdraveite
imam edna ogromna molba
iskam da si vzema Sony Ericsson V630i i se koleba qmejdu tozi i o6te edin
iskam da znam nqkoi koito go polzva ot pove4e vreme dali e nedovolen ot ne6to i kakvi to4no neodstataci ima
hubavi snimki li pravi kamerata i kolko g.u darji bateriqta
PLS 4AKAM BARZ OTG DO UTRE SUTRIN
imam edna ogromna molba
iskam da si vzema Sony Ericsson V630i i se koleba qmejdu tozi i o6te edin
iskam da znam nqkoi koito go polzva ot pove4e vreme dali e nedovolen ot ne6to i kakvi to4no neodstataci ima
hubavi snimki li pravi kamerata i kolko g.u darji bateriqta
PLS 4AKAM BARZ OTG DO UTRE SUTRIN
Имам V630 от 1 месец и до сега се държи съвсем прилично. Добър звук, камерата също е добра, но няма светкавица.Софтуера е доста бърз и не прави грешки. Батерията държи 5-6 дни ако не ровиш прекалено много из менюто.В общи линии за цената се е перфектен
Мога да ти кажа, че е по - добър от 6234 с дизайн, а това което има в повече е втората камера за видео разговор. 6234 незнам с колко памет беше, май с 128MB, а V630 е в комплект със 256МВ карта и кабел за компютър.
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
i az go imam ot baq vreme kakto sam pisal misla i po rano bateriqta habi po 5 % za 1 4as slushane na muzika ina4e moje i da izdarji8-9 dena ako iskliu4ihs 3g mrejata :D mnogo 4itav telefon perfektnen zvuk + vazmojnost za svekavica vynshna bih si zel sony-to shoto i na dizain e qk pa da ne govorim 4e vera go zalqh s vrql 4ai i oshe raoboti
Моля ви кажете ми този телефон V 630 i може ли да се разкодира в България, благодаря
може, ако му сложат софтуер на К610
-
- Регистриран: 18 май 2006, 17:42
Re: Sony Ericsson K630i
Здравейте,имам една молба към вас можете ли да ми кажете мога ли да разкодирам телефона,защото си го купих от Великобритания закодиран на мрежата на "Vodafone" и сега не мога да го използвам.....Повечето сервизи ми казаха,че трябва да изчакам поне 1 месец да се появи "software" за него в България ако някои може да ми помогне моля ви пишете на [email protected]!Благодаря предварително.