K800i
Re: Sony Ericsson К800i
Te mi zapisaha nomera i kazaha, 4e vednaga shte mi se obadqt kato polu4at ( ako polu4at ), no shansa bil mnogo maluk da polu4at novi promocionalni broiki...mn mi e gadno :)
В България оригинални трудно се намират(pone do tozi moment),аз специално съм търсил, продават се само в комплект с W seriqta.
А по втория въпрос...на линка който съм дал пише за кой модели стават съответно и К800
А по втория въпрос...на линка който съм дал пише за кой модели стават съответно и К800
-
- Регистриран: 21 дек 2006, 23:20
тоя телефон ми взе здравето.няма го в нито едно хенди, германос, м-тел, глобул...омръзна ми вече да го чакам, някой ако го е сравнявал на живо с Нокиа Н73 да каже кой е по-добър и да взимам някъв че ми писна
gh0strid3r ако си от Пловдив можеш да го намериш в магазин Вега на центъра както и вчера го видях в един от всичките магазини за гсм-та на булевард Руски (но не помня кой беше)
Абе, хора, не разбрахте ли вече политиката на тези промоции?! По принцип бройки (в комплект с карта-памет) би трябвало да има, но тъй като тел-4ето е готино и е предизвикало огромен интерес, продажбите са спрени, за да се предизвика масова всенародна истерия (тук включвам и себе си :) Едва след някой и друг ден всичко ще се отприщи и всички ще бъдем доволни (е, промоцията може мааалко да си е покачила цената, не се знае...)
Има и хора с късмет. :) Обиколих цяла София,и навсякъде казаха че нямало,ама съм инат :) Не се отказах,и го намерих вчера със абонаментна програма ,и ето телефончето е в ръката ми :)
hodih v m-tel i mi kazaha 4e go nqma toq tel i 4e nqma i da go vnasqt, iskam da si go vzema nov na izpla6tane, 6te me posavetvate li ne6to?
pichove pravilen izbor za s.E. k800i niama za kade da bavim s izkopuvaneto mu
Re: ima edin nedostatak
ei pedal tvoia priatel si e smotan kato si zemat fal6ivi teleta taka e k800 ne pravi takiva problemi znam ot li4en opit. Vse pak ne poznavame 4oveka i neznaem kak se e otnasql kum telefona si.
-
- Регистриран: 15 дек 2006, 19:22
nai qkiq telefon,daje si ima i fotoaparad bapraooooooooo mn e qk ama nema pari da si go kupa ;(