W880i
Sony Ericsson W880i
ЕЕЕ тва е великия тел,9.4мм -че той е по-тънък и от моторола L6,малко гадно че няма радио и светкавица.
Re: Sony Ericsson W880i
този телефон в хардуерно отношение освен по модел и размери от моят v630i се различава само че има 1gb карта в комплекта (аз имам 256) и че дисплеян е 240х320 иначе е със абсолютно същата камера блутут слот за карти ,като моят няма ирда и радио няма и светкавица като моят същият високоговорител като на SE-тата от 2006-та година!
Абе могат да му искат единствено много пари заради картата в комплекта и че е тънък а за к810i очаквах развитие ама на същият си остава като k800 без промени във функционално отношение!
та в извод мога да кажа 2.0 камерите все още са на мода ;)
Абе могат да му искат единствено много пари заради картата в комплекта и че е тънък а за к810i очаквах развитие ама на същият си остава като k800 без промени във функционално отношение!
та в извод мога да кажа 2.0 камерите все още са на мода ;)
Сони най-накрая започна да използва метал. Това е добре за индустрията като цяло. Също така и бутоните на K810i са перфектно решени.
телефона изглежда добре само тия копчета са доста малки.Дисплея е с добра резолюция но ми се струва доста малък и той.Не че нещо,но при толкова място отстрани на дисплея можеха да го направят малко по-голям - има място.Въпреки всичко,телефона много ми харесва и е много лек.Аз си търсех музикален телефон и бях се спрял на W850i и мислех другия месец да си го взимам но след като се появи този...
Харесвам тънките телефони и определено се отказах от W850i понеже той е 21 мм и доста ми подуваше джоба като отидох в един магазин да го видя.
Някой да знае кога ще го има W880i в БГ и за цената нещо - поне предположения
Харесвам тънките телефони и определено се отказах от W850i понеже той е 21 мм и доста ми подуваше джоба като отидох в един магазин да го видя.
Някой да знае кога ще го има W880i в БГ и за цената нещо - поне предположения
kak da go kupq i naistina li struva 90 lv
не струва 90 лв естествено.още го няма на пазара но четох че ще започне на цена от 500 евро,а може и повече.В БГ както винаги ще пристигне официално със закъснение и ще е със 100-200 евро по-скъп,поне аз мисля така.когато и да пристигне,няма да си го купя веднага по 2 причини:първо,в началото ще е мнооого скъп(може би колкото W850i беше - 1600лв),и второ, SE имат навика да пускат първите бройки с бъгав софтуер.
И този модел на SE е вече пуснат в продажба.
$589
Очаквайте го в БГ до 3-4 седмици.
http://plemix.com/phone.php?brand=sonyericsson&model=w880i&type=phone
$589
Очаквайте го в БГ до 3-4 седмици.
http://plemix.com/phone.php?brand=sonyericsson&model=w880i&type=phone
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
cenata e 800$$$$$$$$ , a taka da vidite kak e
borislavone според мен няма да се задържи дълго на толкова висока цена,все пак не е смартфон - виж го W850i как падна (от високо ;-))
цената е 769 лв с договор към глобул или 799 без :), айде поздрави