W880i
Re: Sony Ericsson W880i
доста доволно но междувременно се замислям за W950i понеже ми трябва повечко памет,а тия М2 карти са доста скъпи - т.е. W950i без карта(но 4гб вграден флаш) ще излезе горе-долу на една цена(или по-малко от) W880i с М2/4гб(ако въобще има от тия М2/4гб карти в БГ).бтв четох из разни места в интернет че СЕ са решили да пускат някакви модификации на W950i със слот за карта/с повече вградена памет/с 2 камери и т.н. обаче много не им вярвам на тия "информатори".някакви мнения по въпроса за W950i mods?
Hora spox we>Kakto na w810i mu padna do 500,taka 6te stane i s toq iz4akaite da stane kum 700-600lv ;)
-
- Регистриран: 17 яну 2006, 22:12
abe SE , izkachat na golemi ceni i barzo padat , bokluci ot parvija model da nai skapia vse ednakvi menuta i ednoobrazni, to chovek mu se otstjva da dade tolkova pari za nesto poznato ot predi, ebahti firmata e taja SE vse na edno mjsto tap4at
Днес успях да разгледам телефона.На външен вид не ми хареса,но пък е доста лек.Батерията не беше заредена и не можах да го включа и да го разгледам по-подробно.Клавиатурата ми е неудобна и натискам по две копчета едновременно.Като цяло поне според мен не е нищо особено и не бих си го взел,още по-малко пък за 900 лв.
dneska go vidyah v pld, daje i go razgledah, ynikalen telefon, imash 4ustvoto 4e bytonite sa malki no kato vzemesh i go po jutkash, ti stava yasno 4e tova e super yak, ama mnogo yako telefon4e, cenata mu e mejdu 850/900 lv. svobodna cena(bez da se vurzvash kum daden operator). Telafona naistina si zaslujava, BIJY e tela. i cenata mu vuob6te ne 800$ kakto e pisano v tazi tema
na cenata na 80GB Ipod video ot 5to pokolenie ne blagodarq grozen rubat na ni6to neprili4asht telefon
Когато успееш да се обадиш от твоя Ipod ще те поздравя.
iPod-a няма качеството на звука на W-серията.това го казвам при сравнение между W850i с iPod G5 и където и да погледнеш ще разбереш че Apple акцентуват на голямата памет,а не върху качеството на звука,допълнителните възможности,работата на батерията,или дори размера.Тези всички качества са далеч по-добри при W-серията(имам предвид главно последните телефони с Walkman 2.0).Въпреки всичко,за всеки влак си има пътници - кой от каквото се нуждае това си купува.
P.S.:Сравнението е правено в продължение на около седмица,слушал съм WAV и mp3/aac файлове с максимално качество(256-320кб) със едни и същи слушалки - Sennheiser PX100(които са сравнително добри,много по-добри от обикновените слушалки които идват в комплектите).Резултата е - W850i e с по-добър звук,но малко по-тих,докато iPod-a е с по-силен, но лош звук.Ако се увеличат всички bar-ове на еквалайзера на SE-то,то е достатъчно силно за да те заболят ушите след известно време.Времето на работа също е много по-добро при уолкмена.Моя личен избор е Walkman-серията,но както казах за всеки влак си има пътници.Харесвам line-out-а в iPod-a - така може да се включи усилвател за слушалки,което ще подобри до голяма степен качеството на звука и донякъде ще запази батерията за по-дълго време.Разбира се, и при уолкмена може да се включи усилвател, но подобрението на звука няма да е чак толкова голямо като при iPod-a,по простата причина че SE-то и без това е с по-добър звук.Единствен минус при днешните медиа плейъри е,че 99.9% нямат цифров изход за звука-това доста би подобрило качеството,ако разбира се бъде включен DAC с усилвател за слушалки(Burr-Brown PCM1792/PCM1704/Cyrrus Logic CS4398 + THS4032/AD843/AD9632/LM4562 + BUF634/TPA6120a2/AD8397 биха били най-добрите възможни конфигурации,но разбира се,това не се предлага никъде готово в един продукт, по простата причина че всяка от тия части е прекалено скъпа за масовия пазар(например PCM1704 струва 24$ директно от Texas Instruments, а трябват 2 бройки, а дори 4 за балансиран усилвател)
P.S.:Сравнението е правено в продължение на около седмица,слушал съм WAV и mp3/aac файлове с максимално качество(256-320кб) със едни и същи слушалки - Sennheiser PX100(които са сравнително добри,много по-добри от обикновените слушалки които идват в комплектите).Резултата е - W850i e с по-добър звук,но малко по-тих,докато iPod-a е с по-силен, но лош звук.Ако се увеличат всички bar-ове на еквалайзера на SE-то,то е достатъчно силно за да те заболят ушите след известно време.Времето на работа също е много по-добро при уолкмена.Моя личен избор е Walkman-серията,но както казах за всеки влак си има пътници.Харесвам line-out-а в iPod-a - така може да се включи усилвател за слушалки,което ще подобри до голяма степен качеството на звука и донякъде ще запази батерията за по-дълго време.Разбира се, и при уолкмена може да се включи усилвател, но подобрението на звука няма да е чак толкова голямо като при iPod-a,по простата причина че SE-то и без това е с по-добър звук.Единствен минус при днешните медиа плейъри е,че 99.9% нямат цифров изход за звука-това доста би подобрило качеството,ако разбира се бъде включен DAC с усилвател за слушалки(Burr-Brown PCM1792/PCM1704/Cyrrus Logic CS4398 + THS4032/AD843/AD9632/LM4562 + BUF634/TPA6120a2/AD8397 биха били най-добрите възможни конфигурации,но разбира се,това не се предлага никъде готово в един продукт, по простата причина че всяка от тия части е прекалено скъпа за масовия пазар(например PCM1704 струва 24$ директно от Texas Instruments, а трябват 2 бройки, а дори 4 за балансиран усилвател)
MI ko da kaja gotino tel4e.Ma 6e e gotino 4ak sled 4-5 meseca (imam predvid cenata ;) )
-
- Регистриран: 22 дек 2005, 16:32
е тея сони ериксно май почват да се излагат днеска го разгледах верно много е лек ама въобще не ме кефи отпреде..