K310i
-
- Регистриран: 07 юли 2006, 10:30
Re: Sony Ericsson K310i
Аааа, въпроса ми е кам някой които го е ползвал този телефон известно време, дали е оправен джоистика, защото на последните СЕ-та имаше доста бъгави джоистици...
Имал съм няколко SE и с нито един от тях не съм имал проблеми с джойстика. Достатъчно е само когато видиш, че около джойстика има малко прах да го забършеш с малко памук и така със сигурност няма да имаш никакви проблеми!
Страен е тела
има много силен звук
Бащата си го взе:)
Страшен е като за среден клас на SE !
има много силен звук
Бащата си го взе:)
Страшен е като за среден клас на SE !
-
- Регистриран: 25 ное 2006, 13:34
Купих си телефона днес за 209 лева в сребристия му вариант на промоция от М-тел ... мога да кажа само, че съм много доволен от покупката при положение, че се бях засилил да взимам Siemens C75 ... който Express Link и MobileShop така и не ми доставиха, за което много се радвам разбира се, защото щях да се излъжа с този Siemens ...
Телефона е превъзходен ... страхотен sound, камера, която снима доста прилично, mp3 поддръжка и т.н. ... много удобен за употреба апарат ...
Телефона е превъзходен ... страхотен sound, камера, която снима доста прилично, mp3 поддръжка и т.н. ... много удобен за употреба апарат ...
Gotin tel ma pak sus 6antavo djoesti4e :(
как да си активирам скрийнсейвъра. искам да си заключвам клавиатурата с телефонен код
-
- Регистриран: 21 фев 2007, 17:38
Според мен това е много качествен, компактен и хубав телефон.
gsm-4eto e mnogo gotino. edin friend go ima i mi napravi vpe4atlenie, 4e ima 1,3 Mpx kamera
buffy7773май нещо си се объркал не е 1,3mp,а е 0,3mp.
Искам да попитам дали sony ericsson k510i е по-хубав от този