Sony Ericsson-K800i или Z710 ?
Sony Ericsson-K800i или Z710 ?
Искам мнение на хора вещи в тази област за това пускам тема!
Може ли някой да ми каже каква е основната разлика м/y двата телефона(к800i-Z710)?
Дали е само в камерата,или има и по основна разлика.В характеристиките им виждам(за непрофесионалист),че разликата е в камерата,но може би не е само това...
Може ли някой да ми каже каква е основната разлика м/y двата телефона(к800i-Z710)?
Дали е само в камерата,или има и по основна разлика.В характеристиките им виждам(за непрофесионалист),че разликата е в камерата,но може би не е само това...
Re: Sony Ericsson-K800i или Z710 ?
K800i razbira se kak re6i izob6to da gi sravnqvash?K800 po-dobra kamera,po-dobra rezoluciq na displeya,no Z710i e s walkman plear
Не,нямам намерение да ги сравнявам,напротив...,но ме интересуват качествата БЕЗ КАМЕРАТА,тъй като ще си взема апарат много по-качествен за много по-хубави снимки,за това и не държа на камерата,интересуват ме другите прилики и разлики! :)
Даже бих казала ,че музиката и звученето ме интересуват както и всички останали екстри с изкл-чение на камерата. :)
За това и търся компетентно мнение,това за уокмена ме заинтригува...
За това и търся компетентно мнение,това за уокмена ме заинтригува...
Как разбра, че К800 има по- добра резолюция???
МОЛЯ НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙТЕ НЕПОДГОТВЕНИ!!!! ПОДВЕЖДАТЕ ТЕЗИ КОЙТО ИСКАТ ДА НАУЧАТ НЕЩО
МОЛЯ НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙТЕ НЕПОДГОТВЕНИ!!!! ПОДВЕЖДАТЕ ТЕЗИ КОЙТО ИСКАТ ДА НАУЧАТ НЕЩО
Още повече съм 100% сигурен, ЧЕ ВИДЕОТО НА Z710 Е МНОГО ПО-ХУБАВО.
Погледни и този http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1173&sub=gallery
Иначе щом не те интерсува камерата си вземи Z710
rem6o Z710 няма Walkman
Иначе щом не те интерсува камерата си вземи Z710
rem6o Z710 няма Walkman
От къде ще си намериш Z710?
E защо от къде ще го купя? Не е нов модел,мислите че ще има проблеми с намирането му ли?
Мислех да си вземам като вкарат в България К810,но тъй като не ме интересува камерата се загледах по другите модели и,о да,очаквах че ще ги има в нашите
магазини. :)
Мислех да си вземам като вкарат в България К810,но тъй като не ме интересува камерата се загледах по другите модели и,о да,очаквах че ще ги има в нашите
магазини. :)
Еми не съм видял оферта.