K810i
Re: Sony Ericsson K810i
Аз харесвам Nokia, но ми прави впечатление, че батериите на новите SE са много по-добри.
10 часа разговори!!! Това си е страхотно
10 часа разговори!!! Това си е страхотно
А клавиатурата е с притеснително малки бутони.
Малки бутони ? Преди 2 дни го "разцъквах" за около час телефона и останах с доста добри впечатления, не мога да се съглася че бутоните са малки /а моите ръце не са малки ;-) / Хубав телефон, усещаш го в ръката, верно че малко странно с кръглите копченца, но предполагам се свиква с това! Някой ако има повече впечатление да пише...батерията държи ли наистина толкова колкото пише, защото за мен това е важно- не желая да зареждам телефон всеки ден...дори и през ден ;)
Моля някой, който вече използва телефона, да сподели колко реално издържа батерията и приблизително при каква експлоатация.
Благодаря.
Благодаря.
Също го разцъквах и междудругото тези смешни бутони никак не са лоши, доста "меки" за натискане са, дори създават усещане за комфорт.
Проблемът тук по-скоро е джойстикът. Самият той е "по-къс" в сравнение с ширината на пространството около него, и е най-малкото неудобен. Сравнявах го с К800 и сякаш е със същата височина, но пространството около него е по-малко и няма място за маневриране на пръста. Трябва да го цъкаш едва ли не с нокът, за да си спокоен, че ще навигираш наляво например, а няма да дадеш селект. А аз не съм с мечешки пръсти, представям си колко невъзможна ще бъде навигацията за човек с такива.
Другото, което ми направи впечатление, е че лицевият панел, заедно с частта около клавиатурата, е страхотен магнит на пръстови отпечатъци.
Проблемът тук по-скоро е джойстикът. Самият той е "по-къс" в сравнение с ширината на пространството около него, и е най-малкото неудобен. Сравнявах го с К800 и сякаш е със същата височина, но пространството около него е по-малко и няма място за маневриране на пръста. Трябва да го цъкаш едва ли не с нокът, за да си спокоен, че ще навигираш наляво например, а няма да дадеш селект. А аз не съм с мечешки пръсти, представям си колко невъзможна ще бъде навигацията за човек с такива.
Другото, което ми направи впечатление, е че лицевият панел, заедно с частта около клавиатурата, е страхотен магнит на пръстови отпечатъци.
-
- Регистриран: 30 юни 2007, 15:01
Ne e lo6 oba4e az predpo4itam k800 :-).
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Именно там е красотата му - металните бутончета А и както пише в ревютата освен дизайнерско е и практическо решение - никога няма да се изтъркат цифричките и надписите /което наистина е грозно /
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Telefona e perfekten. No e luskav i suotvetno ostavat nepriqtni otpechatuci.
Стига сте писали глупости, телефона има ИРДА , ползвам го вече втори месец и нямам забележки. Батерията издържа 3-4 дни при нормално ползване. При гледане на по 1 филм на ден(стерео+субтитри) издържа около 2 денонощия.
Здравейте...имам въпрос:
Значи днес си купих телефончето, всичко е ОК само че когато си пусна някоя mp3-ка просто така да я прослушам и се чува много тихо и нещо не се сещам от къде трябва да го оправя това...силата на звънене ми е на max и като има повикване си звъни силно, но като искам да прослушам се чува тихо! Моля за помощ и съвен и предварително благодаря :)
Значи днес си купих телефончето, всичко е ОК само че когато си пусна някоя mp3-ка просто така да я прослушам и се чува много тихо и нещо не се сещам от къде трябва да го оправя това...силата на звънене ми е на max и като има повикване си звъни силно, но като искам да прослушам се чува тихо! Моля за помощ и съвен и предварително благодаря :)