K610i
Re: Sony Ericsson K610i
Versatile, pls пиши как е батерията! Вярно ли е , че издържа само 2-3 дни? THANKS!
Ако е включе UMTS-са държи толкова, макс. 3 дни, ако не е кара много, поне седмица.
В края на март си купих този телефон. Като цяло съм фен на марката SE. Има обаче 2 неща, които ме притесняват и ме карат да мисля, че качеството на телефоните от тази марка постепенно спада, за сметка на повече модели за година. Първото е, че имам проблем със звъненето - порекъсва, когато разклатиш телефона. Второтое, че има едир ръб точно над говорителчето на слушалката, което когато говотиш по-дълго ти дразни на ухото. Може аз да съм карък, не правя заключения за марката като цяло, но имайки предвид, че преди този телефон 4 години бях с Ericsson R520i и нямам НИКАКВИ оплаквания, а сега за 1 месец този започна да ме дразни ... вие си преценете.
В последно време не съм виждал телефон да е произведен извън Азия и може би това е една от причините, качеството като цяло да спада. Ако имате впечатления от други модели или марки, ще се радвам да ги споделите.
В последно време не съм виждал телефон да е произведен извън Азия и може би това е една от причините, качеството като цяло да спада. Ако имате впечатления от други модели или марки, ще се радвам да ги споделите.
Наистина като цяло качеството на съвременните телефони падна. Причините са много- жестока конкуренция, производство в Азия и т.н. Относно СЕ имат проблеми които са нормални за всяка марка. При Нокиа нещата са същите. Видях някъде статистика за повреди и дефекти при корейските марки и като причини се изтъкват минитюаризацията на компонентите, сложният софтуер и кратките срокове за разработка.
Абсолютно съм съгласен, понякога конкуренцията не подобрява качеството на продукта. Според мен в този случай от значение се оказва цената За да остане ниска, при тези темпове на разработване на моделите производителите изнасят производството в "развиващи се" страни, където културата на производство не може да се сравни със тази в Швеция или Финландия. Та... в крайна сметка осъзнаваме, че качеството не винаги е на добро нивото и стискаме палци когато си купим нещо, да не сдаде багажа поне до края на гаранционния срок.
Приятни празници на всички :-)
Приятни празници на всички :-)
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Купувам панел за K610 - черен или червен цвят Може само горното панелче Някой знае ли къде се продават ?
a каде може да се види в София телефона в червения вариант?
Mnogo iskam tozi telefon i az vijdam edno predimstvo ot drugite SE !!!
Predimstvoto e 4e telefona nqma djoistik tova mnogo me uspokoqva.Predi imah SE F500i i sam mnogo dovolen.Izpolzvah go 2godini i nqmah nikakvi problemi ,djoistika si rabote6e perfektno do posledno.
Predimstvoto e 4e telefona nqma djoistik tova mnogo me uspokoqva.Predi imah SE F500i i sam mnogo dovolen.Izpolzvah go 2godini i nqmah nikakvi problemi ,djoistika si rabote6e perfektno do posledno.
Жалко, че екрана пак е с малка резолюция. Напоследък типично за СЕ. :-(