K800i
Re: Sony Ericsson К800i
Ae tva e mnogo qk telefon . Vsi4ko koeto iska6 go ima v nego . Az v momenta sum s takuv i sum mnogo dovolen . Prosto kamera i vsi4ko e idealno .
hora zaslujava li si da vzema telefona ot germanos?pls kajete mi
Моя съм го взел от там и до сега не е дал ни най-малък дефект :)) При това ако се купи от там може да се ползва новата им услуга за безплатно актуализиране на софтуера.
всеки с мнението си !!
еми не съм съгласен имам и двата телефона Д900 и К800 и не мисла че СЕ има повече неща вътре които са толкова важни!!
моето лично мнение е че СМГ е мн по-красив на дизайн от СЕ ...но тва разбирасе си е мое мнение
и аз не говора за гъзария а за удобство!
и камерата не му отстъпва ХИЧ !!!
и това за избеляването въобще не е вярно ..имам позната коя то го има още когато излезе в БГ ..тя хич не може да пази телефони и си го сравних с моя -нямаше почти никаква разлика !! нито цветове нито нищо ..плъзга си се еднакво с моя ....
моето лично мнение е че СМГ е мн по-красив на дизайн от СЕ ...но тва разбирасе си е мое мнение
и аз не говора за гъзария а за удобство!
и камерата не му отстъпва ХИЧ !!!
и това за избеляването въобще не е вярно ..имам позната коя то го има още когато излезе в БГ ..тя хич не може да пази телефони и си го сравних с моя -нямаше почти никаква разлика !! нито цветове нито нищо ..плъзга си се еднакво с моя ....
Мнооо як телефон, не е истина просто колко е готин
Could not open COM5
Moже ли някой да ми каже какво значи грешка: Could not open COM5 при синхронизация с MyPhoneExplorer
Re: Could not open COM5
Значи телефона ти е на друг ком. Натисни F2 и си промени кома на който е свъран телефона или използвай бутона за търсене на свързани у-ва.
Hora telefona prosto e trepa4!!!Neska si go vzeh ot GERMANOS za 499lv s abonamenten plan globul smart.Za kamerata kvo da govorq-na dobrata(bez samnenie).Zvuka ot telefona ne e tolkova silen no e 4ist.Oba4e ot slu6alkite mogat da vi gramnat u6ite :)) Zasega joistika e dobre klaviaturata ne e mnogo golqma no pone na men mi e dobre.Zatova ako iskate da si vzimate tel. s 3.2mgpx si vzemete k800i !!!....... Ae jivi i zdravi ;)
Подобно на почти всички нокии които са на пазара нали?