V630i
V630i vs k550 ?
Кой е по-добър: V630 или K550 ?
Re: V630i vs k550 ?
Камерата на К550 е по-добра , но му липсва 3G , а V630 обратното .
С К550 можеш да снимаш макро - снимки от близо , дали ще е текст , някоя буболечка или нещо друго няма значение , докато V630 няма автофокус , няма опция макро и т.н. и иконките в менюто са "подредени" от торнадо - разбъркан вид заради софтуера на Vodafone .
Всичко опира до това дали имаш 3G покритите в твоя град , дали изобщо го ползваш за гледане на ТВ и видеоразговори или не .
С К550 можеш да снимаш макро - снимки от близо , дали ще е текст , някоя буболечка или нещо друго няма значение , докато V630 няма автофокус , няма опция макро и т.н. и иконките в менюто са "подредени" от торнадо - разбъркан вид заради софтуера на Vodafone .
Всичко опира до това дали имаш 3G покритите в твоя град , дали изобщо го ползваш за гледане на ТВ и видеоразговори или не .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
ЦИТАТ: "... иконките в менюто са "подредени" от торнадо ... "
Ха ха ха, много добро заключение...
Онзи ден имах възможност да си поиграя с K800i на Vodafone... Пълен ужас... :)
Аз съм с K800i (чист) и според мен този Vodafone направо му е разкатал фамилията на хубавите икони и подреденото меню.
Ха ха ха, много добро заключение...
Онзи ден имах възможност да си поиграя с K800i на Vodafone... Пълен ужас... :)
Аз съм с K800i (чист) и според мен този Vodafone направо му е разкатал фамилията на хубавите икони и подреденото меню.
Е прав си за иконите, това беше причината да сменя софта на моя и да му сложа софта на К610, стандартните икони със стандартното подреждане. Менюто Vodafone life е направо отврат. Ако си вземаш само Vodafone телефони става, защото така получаваш все едно и също меню, но иначе не струва.
сигурен ли си ,че 630 няма автофокус? А зуум има ли?
Няма автофокус, но има zoom. Също така Zoom има и на заснети вече снимки както и на видео клипове.
-
- Регистриран: 30 юни 2007, 01:38
Re: Sony Ericsson K618i
A be hora kolko wreme vi darji bateriqta?Na men mi darji 4 dni no mi se struva mn malko,vse pak telefona e samo na 1 sedmica !!!
-
- Регистриран: 30 юни 2007, 01:38
A we hora imam 2 waprosa kum vas.Pls otgovorete mi.Kolko wreme vi durji bateriqta,i kolko ot tonkolonkite vi rabotat,shtot na mene sviri samo 1
телефона е 6+,много ме кефи сега ще си го копувам :)
-
- Регистриран: 08 мар 2007, 22:30
Имам телефона от около месец и съм супер доволен.Камерата е добра като за телефон,блутута не сече и намира бързо и безпроблемно другите устройства,трансфера на данни м/у компютъра и ГСМ-а е бърз,батерита държи до 1 седмица с малко разговори и до 4 дни при с много игра.Смятам за недостатък липсата на радио.Но съм много недоволен от това,че по някакъв начин телефона няма оригинално вградената програмка RadioDJ и то не само в моя телефон.Ако някой има въпроси да пита във форума