K550i
Re: Sony Ericsson K550i
Не лошо телефонче, има си всичко необходимо и не е много скъпо.
Излиза едно зелено квадратче на екрана, за да е на фокус обекта за снимане
Няколко дни си играх с 6233 и останах с доста приятни впечатления от него. Дисплия е много добър, голям, ярки и чисти цветове. Дизайнът е удобен, но по панелите остават лесно следи. Камерата е много добра, изкарва прилични цветове и ако ръката трепне докато се снима, не се размазва много. Интерфейса е типичния з Нокия С40, мисля че с Активен Режим на Готовност. Звука е чист, но малко тих, през слушалките е по-добре.
Телефонът като цяло е чудесен и е много добро попадение за бизнес телефон.
Телефонът като цяло е чудесен и е много добро попадение за бизнес телефон.
Всъщност квадратчето излиза чак когато фокусираш.
Стига спами бе. Никой не ти се връзва на идиотския хумор.
Sony Ericsson K550i
моля някой да ми каже какви са плюсовете и минусите на този телефон и ако може някой да ми каже каква е разликата между TFT и TFD дисплеите ще съм много благодарен.
всичко добро Ви пожелавам!
всичко добро Ви пожелавам!
awe pi4ove kupih si telefona ot mtel mn e dobar ima malki zabele6ki po zvuka 750kata opredeleno vadi po dobar stranno za6to prez slu6alkite mn dobre kamerata i displeya ve4e si li4i 4e sa 1 klas po nagore ima nqkoi novi ne6ta sravnenie starite modeli strahoten dizain novoto menu bateriqta e izdrajliva opredeleno sam dovolen
За разликата можеш да прочетеш ето тук:http://bg.wikipedia.org/wiki/TFD
az moga da ti kaja priqtelu sas dobar ton imah 2004 godina SE k700i sled tva napraih golqmata gre6ka da go smenq sas 6230 sled tva minah na 6600 sled tva pak imah 6260 i moga da ti kaja 4e sonyto gi bie vav vsqka edna kategoriq eto az sam imal nokia i to ne 1 i ti kazvam 4e tva sa legendi i mitove za nokiata nokia sa praveli gumeni botu6i i moga da ti kaja 4e sonyto e 10 pati po dobro kato cena kato ka4estva kato funkcii ot nokiite sreden klas kato si zema po goren klas togava i za tqh 6e komentiram