J100i
Re: Sony Ericsson J100i
Nz vidqh mneniqta vi,dnes go kupihme za maika mi za neq e idealen za6toto ne i trqbvat ekstri za 109 lv nadqvam se da e dovolna 6te vidim kolko 6te izdarji :)
-
- Регистриран: 28 окт 2006, 18:28
hahah toq telefon e super prost naisina osven za govorene ne stava za ni6tu drugo :D vui4o mi go vzima ot sklada za 20 leva smetnete kolko ste se preebali kato ste dali po 130 kinta agagag :D
tozi telefon izliza ot pokrirtie v podlezite...
Доволен съм от него, като втори ГСМ е идеален, като ми свърши батерията на К750 я сменям с на J100
Tel-a e mnogo dobur ,ne e izdraskan , bateriqta mu izdurja 5 dni ,ima zariadno abe seedno si go kupuva6 ot magazina s otstapka.Tui4e ne se sumnqvaite dali da go kupuvate.75lv cena tvurdo.
A samo zabravih da kaja 4e tel-a e vnos ot Germany
перфектен телефон.само най нужното в малък,лек, и чудесно зглобен телефон.няма скърцания на панели и изтъркване на бутони.клавиатурата свети изключително меко и приятно,а също така и равномерно на всякъде.батерията е като на к750,което при функциите на телефона гарантира 5 дни готовност при нормално говорене.мелодиите са малко но засметка на това кристално чисти и силни.ако трябва да се сравнява със сапунерката c350 на моторола,то j100 печели убедително.
Sony Ericsson J100i
Имах такъв телефона е водоостойчив!;):) Без никакъв маитап!!!