кое е по добре плс. пишете
кое е по добре плс. пишете
мисля да си купя телефон SE и сега се чудя каква memory stick да му сложа дали 512мб или 1 гб.защото ми казаха че с 1 гб телефона ще работи по бавно.това вярно ли е ? и много по бавно ли ще работи откокото с 512мб
Re: кое е по добре плс. пишете
и с 2GB да е, няма проблем, просто когато има напр. 250-300 песни в една директория минават няколко секунди докато изпише всички, но само толкова. Скоро ще имам възможност да видя К750 с 4GB и ще кажа още впечатления, но предполагам няма да има проблем. Смело вземай най - голямата мемори карта която намериш.
Слагай максималния размер който е указано, че поддържа телефона и ... смело напред!!!
Аз съм с 1ГБ на К750 и мога да ти кажа че няма никакво забавяне а картата ми е пълна до дупка. Само не си вземай от най евтините ментета защото при тях забавяне може да се получи не по вина на телефона а на самата карта защото обикновенно ментетата са с ниски скорости на запис и четене от картата. Моята е СанДиск
да ни беше казал телефона поне
telefona e SE K610im a nqkoi slu4aino da znae ot kade v plovdiv moga da si vzema memory stick micro s 1gb za okolo 40-45 leva i vob6te moje li da se nameri nqkade za tolkova,no da sandisk ili sony
2gb za 70lv ot mene e ofertata
mi 2 gb sa mi mnogo a i sum na 16 i edv sabrah pari za telefona i 70 lv sa mi mnogo :)
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Ne e vqrno
saglasen sam s vladovn !!!!