W580i
Re: Да знае някой, каква му е цената???
http://www.mobile-review.com/review/sonyericsson-w580-en.shtml
340 Euro
340 Euro
Re: Sony Ericsson W580i
Ммм да и на мен много ми допада,особено като дизайн, но в белия вариант :) Много симпатично телефонче с приемливи функции .Само едно нещо се чудя...
...кой иска да ми го купи :D
...кой иска да ми го купи :D
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
549 лв. в Germanos /499 лв. с програма/
Браво,този път няма почти никаква разлика с цената на обикновената не-Walkman-ска версия.
Много добър дизайн, функциите му също са на ниво, типично за W сериите на SE. Огромен плюс е невероятния дисплей - цветовете му са изключително ярки и наситени. Единствената причина, поради която няма да си го взема е липсата на светкавица. При малко по тъмно осветление снимките стават с добре познатите ни шум и неточни цветове, както телефоните преди 2 години например. Липсата на Carl Zeiss оптика също е забележима, през деня снимките също не са с много добро качество, но задоволително. Според мен светкавицата едва ли ще оскъпи толкова много телефона, тъй като началната му цена ще е 700 лв, което според функциите, които апарата предлага е твърде много. За липсата на съществени компоненти и възможностите му не бих дал повече от 500 лв. Та за 700лв. ще си взема N73...
Както само спомена началната цена е 700лв и след 1-2 месеца ще е около 500 лв
Дизайнът му е перфектен, но и функциите са на ниво: QVGA дисплей, 2МРх камера, радио с RDS, EDGE, новата (вече стара:)) версия на Walkman плейъра и уникалната функция TrackID (записва се няколко секунди от непозната песен от радиото или с диктофона, изпраща се към сървъра Gracenote, който идентифицира парчето и връща инфо за него обратно в телефона. Доста полезно :) )
Предлагам този модел телефон за 570 лева!
Чисто НОВ,пълен комплект!
Без бартер и без коментар в цената!
С 1 ГБ мемори карта!
Чисто НОВ,пълен комплект!
Без бартер и без коментар в цената!
С 1 ГБ мемори карта!