W960i
Re: Sony Ericsson W960i
:)))
скоро ще е в лондон:)
а това за скрина на баба е много слешно:)
скоро ще е в лондон:)
а това за скрина на баба е много слешно:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
И колко цвата виждаш от всичките 16 млн.?
спирам компа че много зема да гърми тука:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
Когато сравниш два дисплея (един до друг), разликата м/у 65000 и 16 милиона цвята е очевидна.
А дали не се бъркаш от разликата на яркостта, резолюцията и контраста на двата дисплея?
-
- Регистриран: 08 юли 2006, 21:00
Стига с тия нокии. И на малките деца им стана ясно, че при тях има проблеми не от вчера. Въпреки екстрите им, батериите им са много по-слаби от на SE, менютата им са бавни. Камерите и walkman-ите на SE са по-добри. Също така W960i е с компактни размери. Наистина GPS е кофти пропуск за SE, но ако някой чак толкова е умрял за него, може да си купи отделен.
SE е номер 1 в България, не защото сме бедни, а защото хората явно оценяват, че за парите си няма равен като екстри.
SE е номер 1 в България, не защото сме бедни, а защото хората явно оценяват, че за парите си няма равен като екстри.
Офф, няма най-добра марка, има само по-добри от други модели, и то често само в едно отношение. На теб не ти е удобно менюто на Нокиа? Е, мен пък ме дразнят менютата на Самсунг, примерно. И всеки сам си избира какъв телефон да си вземе, ако ще и Алкател да е, но нали той ще го ползва?! Телефонът е, за да ти върши работа!!!
-
Правиш се на разсеян. Не казвам "неудобни", а "бавни". Има огромна разлика. Наистина не съм пипал телефона, но мои приятели пишат софтуер за него, та съм склонен да им вярвам. За батерията е публична тайна, а това е много важно нещо, най-малкото за всеки човек, който си уважава свободното време и иска телефона да е 24 часа до него, а не след като се прибере от работа и първата му работа е да го сложи да се зарежда, което автоматично означава да не е с него. Не отричам, че Нокиа имат и хубави модели, но в случая трябва да изкарат нещо ново да се противопостави на W960i. N95 не е достатъчно вървежна въпреки чудесна екстра като GPS (която дочувам, че нещо имала проблем на този телефон, но не разбрах в какво точно се състои).
Все пак SE отново разкъсват екстрите по телефоните си и нямат такъв с всичко най-добро накуп, което дразни някои от феновете им , донякъде и мен.
Все пак SE отново разкъсват екстрите по телефоните си и нямат такъв с всичко най-добро накуп, което дразни някои от феновете им , донякъде и мен.
-
Пардон, сега видях, че си момиче/жена. Отново се извинявам, че ти писах в мъжки род.