S500i
Re: Sony Ericsson S500i
399 лв. с договор към 2BE
с договор към 2BE, това пък какво означава?
вчера го разглеждах във хенди и ми направи мн добро впечатление и почти се навих да си го купа и гледам тука че имало проблем с клавиатурата варно ли е или е било дефектна пратка?
Дефектни телефони вече не се продават, бяха изтеглени няколко дни след като заредиха дистрибуторите в първите дни на продажбата на модела.
според ваз кой телефон да си купа K800i или Nokia 7500 Prism.Искам и дизайн и функции и за сега съм се спрял на Нокията обаче и К800i ме кефи много!Дайте предложения
ami az lichno te suvetvam za SE. tova e obektivnoto mi mennie, zashtoto polzvam i SE i NOKIA i veche sum sigurna, che SE LICHNO na men mi haresva mnogo poveche vuv vsqko edno otnoshenie - snimki, interface, funkcii, dizain i t.n. purvo kato menu e 100 puti po udoben i lesen za upotreba, vtoro snimkite sa strahotni i t.n. ta az sum privurjenik na SE. no vseki ima razlichni iziskvaniq i ochakvaniq, taka che sam trqbva da izberesh, no samo zaradi snimkite i 3.2. MP kamera v sravnenie s tazi na NOKIAta, sis truva da izberesh K800, a zashto nr i K810 :)
-
- Регистриран: 14 авг 2007, 14:56
molq vi neka ako nqkoi ima tozi telefon da mi prati nqkakva snimka pravena s nego da vidq kakva mu e kamerata gore dolu.6toto v momenta se kolebaq koi da si vzema tozi ili nokia 7373.pls. pratete mi nqkoq snimka na e-mail-a: [email protected]
Докажи , че телефона не е удрян в земята ? - не можеш , нали ?
Така , че ако потроша някоя нокиа това не значи , че тя е калпава марка - но ти явно си на това мнение .
Така , че ако потроша някоя нокиа това не значи , че тя е калпава марка - но ти явно си на това мнение .
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
За батерията
Май има някакво недоразумение - в е даден с литиево-полимерна батерия 900мАч