K800i
Re:как да конвертирам в 3gp музика
Един много добър конвертор е Total Video Conveter. От MP3 може да ти направи даже и 3GP но само за звук не и видео.
Бъгове след ъпдейт или настройки???
Ъпдейтнах си фирмуера до R1KG001 защото се оказа, че като използвам кабелното хендсфри позвъняването за входящи разговори става само на телефона, а не и в слушалката. Това много ме дразни, а не видях някакава настройка по въпроса. След ъпдейта не само, че не се оправи този проблем, ами и превюто на видеоклипчетата изчезна. Някой може ли да помогне? Между другото: ако някой ползва блутут хендсфри, звъни ли в слушалчицата?
Re: Бъгове след ъпдейт или настройки???
При включено хендсфри , ако някой ти звънне се чува през високоговорителя и ако си го оставил на автоматично приемане ... след 3-тия сигнал свободно автоматично приема разговора - през това време ако си слушал музика , тя спира и като приключиш разговора продължава .
Аз моя съм го настроил при включване на хендсфри да се активира профил Свободни ръце , а при махане автоматично се връща на профил Нормален .
До сега , ако си слушал музика на профил нормален направи следното , за да ти се включва автоматично на Свободни ръце :
Първо включваш слушалките !
Меню > Настройки > Общи > Профили > Своб. ръце > Избор ( левия софтбутон ) > Още > Преглед и ред. > Аксесоари > Нов аксесоар > Добавяне > Порт. св. ръце > Готово
Автоматично приемане на разговор докато си с хендсфрито :
Меню > Настройки > Общи > Профили > Своб. ръце > Избор ( левия софтбутон ) > Още > Преглед и ред. >
Режим отговор > Автоматично ( т.е. само си "вдига" без нищо да пипате по хендсфрито или телефона )
Вадиш слушалките и връщаш профила на нормален :
Меню > Настройки > Общи > Профили > Нормален > Избор ( левия софтбутон )
И от тук нататък при включване на слушалките профила е Свободни ръце , като ги махнеш е на профил Нормален .
При R1KG001 е премахнато превюто на клипчетата , но за сметка на това първия кадър от клипа се вижда като снимка ;)
За да чуваш звука на звънене през слушалките трябва да включиш Безшумен режим ! - така ще чуваш SMS , напомняния и т.н.
При отключена клавиатура задръж за малко # и ще се включи на безшумен режим ( по същия начин се изклюва )
Аз моя съм го настроил при включване на хендсфри да се активира профил Свободни ръце , а при махане автоматично се връща на профил Нормален .
До сега , ако си слушал музика на профил нормален направи следното , за да ти се включва автоматично на Свободни ръце :
Първо включваш слушалките !
Меню > Настройки > Общи > Профили > Своб. ръце > Избор ( левия софтбутон ) > Още > Преглед и ред. > Аксесоари > Нов аксесоар > Добавяне > Порт. св. ръце > Готово
Автоматично приемане на разговор докато си с хендсфрито :
Меню > Настройки > Общи > Профили > Своб. ръце > Избор ( левия софтбутон ) > Още > Преглед и ред. >
Режим отговор > Автоматично ( т.е. само си "вдига" без нищо да пипате по хендсфрито или телефона )
Вадиш слушалките и връщаш профила на нормален :
Меню > Настройки > Общи > Профили > Нормален > Избор ( левия софтбутон )
И от тук нататък при включване на слушалките профила е Свободни ръце , като ги махнеш е на профил Нормален .
При R1KG001 е премахнато превюто на клипчетата , но за сметка на това първия кадър от клипа се вижда като снимка ;)
За да чуваш звука на звънене през слушалките трябва да включиш Безшумен режим ! - така ще чуваш SMS , напомняния и т.н.
При отключена клавиатура задръж за малко # и ще се включи на безшумен режим ( по същия начин се изклюва )
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Re: Бъгове след ъпдейт или настройки???
Благодаря за обстойния отговор. Даже прекалено обстоен ;)))))))))- нужен ми беше само последния абзац. Всичко освен тихия режим бях го пробвал. Дали защото са били други марки или са били по-простички досегашните ми телефони, но винаги като ползвах хендсфри си звъняха в слушалката без някакви настройки и превключване.
А не смяташ ли,че превюто беше по-готина възможност? Ако няколко клипчета започват с черен кадър ще разчиташ само на имената им за разпознаване. А и си беше тарикатско та се замислям дали да не върна старата версия !?
А не смяташ ли,че превюто беше по-готина възможност? Ако няколко клипчета започват с черен кадър ще разчиташ само на имената им за разпознаване. А и си беше тарикатско та се замислям дали да не върна старата версия !?
-
- Регистриран: 16 авг 2007, 10:37
М2 карти ?
някой може ли да каже откъде е най-изгодно да се купи във Варна? Намерих за 58лв най-евтино.Това добра оферта ли е ?Мисля че беше СанДиск,но не съм сигурен.
Re: Sony Ericsson К800i
K800i със софтуер на K810i
http://senter.data.bg/Modding_K800i_CID52/Flash_K800_to_K810.doc
Как се ползва Java приложение/игра в фонов режим за телефони Sony Ericsson с Java платформа JP-7
http://senter.data.bg/Java_application_and_games_as_wallpaper_on_Sony_Ericsson_with_JP-7.doc
http://senter.data.bg/Modding_K800i_CID52/Flash_K800_to_K810.doc
Как се ползва Java приложение/игра в фонов режим за телефони Sony Ericsson с Java платформа JP-7
http://senter.data.bg/Java_application_and_games_as_wallpaper_on_Sony_Ericsson_with_JP-7.doc
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
В дейтата ги има в темата за К800, то който се интерсува вече го е намерил и го е направил. Информацията иначе е много полезна.
za kolko moga da prodam takuv tel vtora upotreba, super zapazen
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/index.php?mobile_id=1022&obiavi_type=1
Iskam da pitam dali moje zapisanite nomera da se vkarvat v sim kartata a ne v telefona?