S500i
Re: За батерията
Батерията си е литиево-полимерна.Някой има ли вече преки впечатления от телефончето?Интерисува ме как се държи като цяло и най-вече,как е батерията :)Днес го поразцъках в 2ВЕ 15-20мин и ми хареса.До края на седмицата може би ще е в мен.Ако някой вече му е излязъл късмета с тоя телефон да сподели с нас как е :)
Sony Ericsson S500i – слайдър с настроения
Сезоните и часът променят вида на телефона
по принцип не съм фен на SE но определено този телефон няма аналог при Nokia!
Имах честа да го разцъкам телефона и останах много очарован.
БРАВО НА SONY ERICSSON за този телефон който са създали и на такава атрактивна цена!
Сезоните и часът променят вида на телефона
по принцип не съм фен на SE но определено този телефон няма аналог при Nokia!
Имах честа да го разцъкам телефона и останах много очарован.
БРАВО НА SONY ERICSSON за този телефон който са създали и на такава атрактивна цена!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
Това го има при Самсунг.
Re: Sony Ericsson S500i
Някой от собстевениците на S500i да има някакви проблеми с клавиатурата?В интернет четох на доста места да имат проблем с нацепване на клавиатурата(май само при черният S500i).Телефончето е супер,но ако има такъв проблем май няма да се чудя дали да е тоя или U600.
Партидата с чупливите копчета беше изтеглена!Земай го нема да сбъркаш.
Здравейте може ли някой който има телефона да ми каже люпи ли се боята на клавиатурата или не защото на места чета оплаквания от този проблем а на др. че тази партида е свалена от пазара
-
- Регистриран: 24 юли 2007, 09:40
Телефончето е просто перфектно. Имам го от края на юли и съм супер доволна. Дисплеят му е с разкошни цветове, звукът е идеален. Наистина нямам никакви забележки. Освен всичко друго е и много стилен и красив(поне за моя вкус). Единствен проблем-батерията ме изкарва максимум 4 дни, но според познатите ми проблема е в мене-говоря като замаяна. Мой телефон, издържащ трудно 2 дни, в момента в новия си притежател кара по 1 седмица.
Не е мн по-евтин в германос разликата е мисля че 50 лева. Което като сложим, че няма радио и включена карта 512 и Walkman player, а и проблемите с чупещи копчета на клавиатурата изглежда че W580 е по-добрия вариянт. А четох в един руски сайт че проблемите с копчетата са само в зеления S500 получавала се някаква химична реакция и те се пропукват.
А някой да знае каде точно се намира говорителчето за музиката на тоя телефон? :)
Намира се малко понадолу от навигационния блок, има си там решетка загледай се на някой снимка. А на W580 е точно под нави копчетата