Здравейте, искам да ви попитам следното: знаете ли за някакъв проблем с прехвърляне на файлове между апарати SE и Nokia , също и за получаване на MMS-и изпратени от единия апарат към другия. Питам , защото имам SE K610i, и искам да купя на жена ми Nokia N73. Преди време имаше проблем с прехвърляне на файлове, знам го от опит, не можех да пращам на Nokia, незнайно защо. Дали някой знае дали ще имаме някакви проблеми да си обменяме файлове и да си пращаме ММS-и.
Мерси
Прехвърляне на файлове между Sony Ericsson и Nokia
Re: Прехвърляне на файлове между Sony Ericsson и Nokia
По принцип НЯМА значение марката , стига двата да имат Blueotooth или Ifrared могат да се прехвърлят данни !
Друг въпрос е ,че при нокиа файловете се записват на телефонната памет и след като се получат се "местят" в картата , а смартфоните могат да се настроят в коя памет да "пристига" файла изпратен по BT или IR.
Затова преди си имал проблеми , защото е била НЕсмартфон нокиата , а N73 е смартфон , т.е. ще й настроиш да запаметява в картата и няма да имаш проблеми.
ММS-ите могат да се пращат и получават стига и двете SIM карти да са пращали без проблем и да имат настройките за MMS.
Друг въпрос е ,че при нокиа файловете се записват на телефонната памет и след като се получат се "местят" в картата , а смартфоните могат да се настроят в коя памет да "пристига" файла изпратен по BT или IR.
Затова преди си имал проблеми , защото е била НЕсмартфон нокиата , а N73 е смартфон , т.е. ще й настроиш да запаметява в картата и няма да имаш проблеми.
ММS-ите могат да се пращат и получават стига и двете SIM карти да са пращали без проблем и да имат настройките за MMS.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
по принцип има знчение марката за IR, ако не си позлвал/чел и тн самсунг приемаха по IR само от сасмунг.. за блутуут няма проблеми независимо от телефона( говориме за по новите при които се позволява и трансфер на данни а не само на глас както е при някои от първите телфони с блутуут) за ммс-ите е така, ако всичко е ок с настройките няма никакъв проблем, също така няма никакъв проблем трансфера на данни между тези 2 описани телефона н73 и к610
za MMS-te edinstveno ot zna4enie sa nastroikite.IR ne mi se komentira!s bluetooth i az sum imal problemi pri prehvurlqne ot nokia na motorola.nadqvam se pri po-novite modeli da ne su6testvuva takuv problem :)a i moje6 da go probva6 predi da go kupi6