Прехвърляне на файлове между Sony Ericsson и Nokia

jozimar
Регистриран: 23 дек 2005, 19:47

Прехвърляне на файлове между Sony Ericsson и Nokia

Мнение от jozimar » 12 сеп 2007, 14:21

Здравейте, искам да ви попитам следното: знаете ли за някакъв проблем с прехвърляне на файлове между апарати SE и Nokia , също и за получаване на MMS-и изпратени от единия апарат към другия. Питам , защото имам SE K610i, и искам да купя на жена ми Nokia N73. Преди време имаше проблем с прехвърляне на файлове, знам го от опит, не можех да пращам на Nokia, незнайно защо. Дали някой знае дали ще имаме някакви проблеми да си обменяме файлове и да си пращаме ММS-и.

Мерси

Потребителски аватар
centur
Регистриран: 10 авг 2005, 22:39

Re: Прехвърляне на файлове между Sony Ericsson и Nokia

Мнение от centur » 12 сеп 2007, 14:31

По принцип НЯМА значение марката , стига двата да имат Blueotooth или Ifrared могат да се прехвърлят данни !
Друг въпрос е ,че при нокиа файловете се записват на телефонната памет и след като се получат се "местят" в картата , а смартфоните могат да се настроят в коя памет да "пристига" файла изпратен по BT или IR.
Затова преди си имал проблеми , защото е била НЕсмартфон нокиата , а N73 е смартфон , т.е. ще й настроиш да запаметява в картата и няма да имаш проблеми.
ММS-ите могат да се пращат и получават стига и двете SIM карти да са пращали без проблем и да имат настройките за MMS.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм

Marseille
Регистриран: 10 фев 2005, 18:55

Мнение от Marseille » 12 сеп 2007, 18:00

по принцип има знчение марката за IR, ако не си позлвал/чел и тн самсунг приемаха по IR само от сасмунг.. за блутуут няма проблеми независимо от телефона( говориме за по новите при които се позволява и трансфер на данни а не само на глас както е при някои от първите телфони с блутуут) за ммс-ите е така, ако всичко е ок с настройките няма никакъв проблем, също така няма никакъв проблем трансфера на данни между тези 2 описани телефона н73 и к610

lemsa
Регистриран: 03 сеп 2007, 21:16

Мнение от lemsa » 12 сеп 2007, 21:37

za MMS-te edinstveno ot zna4enie sa nastroikite.IR ne mi se komentira!s bluetooth i az sum imal problemi pri prehvurlqne ot nokia na motorola.nadqvam se pri po-novite modeli da ne su6testvuva takuv problem :)a i moje6 da go probva6 predi da go kupi6

Отговори