K850i
-
- Регистриран: 10 авг 2007, 12:02
Re: Sony Ericsson K850i
Ами незнам :) просто имах възможността да поработя малко на него.
tozi tel po moe mnenie
1 mn e debel kato tyhla e..momi4e s1m no gledam extrite v1preki tova ne mi haresva kato si go sloja v joba ..abe tyhla
2 naistina 5mp super no za6to 3 sa predostat14ni za telefon vse pak kato iskate na ekskurziq ili nqk1de ima hubavi kameri za celta ako 6te dade6 1000 leva za tel bi trqbvalo da moje6 da otdeli6 300 za prili4en fotoaparat
3 svetkavicata me vpe4atli naistina:)
4 nqma wi fi
5 nz kolko sa udobni tes butoni
6 za 5 mp ti trqbva doosta golqma memory;]
7 m1rzi me da 4istq neprek1snato obektiva:}
8 na SE softyerite sa b1gnati i mislq 4e sled tozi moq W550i makar mn gotin s hubava muzika i o6te aktyalen i sled 2 godini mi pisna ot remonti
9 v kraina smetka po-mi haresa nokia n81 makar i s 2 mp
1 mn e debel kato tyhla e..momi4e s1m no gledam extrite v1preki tova ne mi haresva kato si go sloja v joba ..abe tyhla
2 naistina 5mp super no za6to 3 sa predostat14ni za telefon vse pak kato iskate na ekskurziq ili nqk1de ima hubavi kameri za celta ako 6te dade6 1000 leva za tel bi trqbvalo da moje6 da otdeli6 300 za prili4en fotoaparat
3 svetkavicata me vpe4atli naistina:)
4 nqma wi fi
5 nz kolko sa udobni tes butoni
6 za 5 mp ti trqbva doosta golqma memory;]
7 m1rzi me da 4istq neprek1snato obektiva:}
8 na SE softyerite sa b1gnati i mislq 4e sled tozi moq W550i makar mn gotin s hubava muzika i o6te aktyalen i sled 2 godini mi pisna ot remonti
9 v kraina smetka po-mi haresa nokia n81 makar i s 2 mp
-
- Регистриран: 20 мар 2005, 14:06
Имам го k850 от повече от месец, телефонът е фантастичен. камерата е много добра. D пада и софт бутоните, smart search, manage messages, categories, са само част от нещата , които очароват. дизайна като цяло е маниашки, само където се цапа много лесно заради глатката повърхност. някой каза че нямало wi-fi и това бил голям минус - дрън дрън да пляс. Големи разбирачи сте с тоя wlan. практически е почти неизползваем на телефон с обикновена gsm клавиатура. Да не говорим колко "много" фри безжични ланове има из градовете ...
Имам Samsung i600 , който е qwerty и има wi-fi. Е, познайте на колко места го е имало нета - тук таме из гъзарските кафенета. Ама е голяма "далавера" да седнеш да цъкаш в кафето, направо мацките в краката ти се събират :>.
Телефонът има именно тези неща, които ще може да се ползват активно.... а и накрая, готино е че когато някой ти праща по блутут-а нещо, може да го минимизиаш и да си юзваш теелефона нормално , което до сега в не смарт SE не се предлагаше. та това е накратко...
Имам Samsung i600 , който е qwerty и има wi-fi. Е, познайте на колко места го е имало нета - тук таме из гъзарските кафенета. Ама е голяма "далавера" да седнеш да цъкаш в кафето, направо мацките в краката ти се събират :>.
Телефонът има именно тези неща, които ще може да се ползват активно.... а и накрая, готино е че когато някой ти праща по блутут-а нещо, може да го минимизиаш и да си юзваш теелефона нормално , което до сега в не смарт SE не се предлагаше. та това е накратко...
Как се сдоби с телефона, след като не се продава все още?
-
- Регистриран: 20 мар 2005, 14:06
от повече от 3 години се занимавам като хоби с телефони, от неотдавна и професионално, много често ми изпадат предпремиерни телефони, нормално е. Последното, с което си играх е к770, за който ще пиша преглед със снимки скоро, а W960 успях да наснимам на бързо скоро :)
справка новинарския сектор в личния ми сайт от профила ;)
Но уверявам хората които имат колебания относно цялостната концепция и положението на пазара на K850, че телефона ще си заслужава всеки цент, както се казва. А, който изчака ценовия пик, ще може да се сдобие с телефона на цена под 800 лв.
справка новинарския сектор в личния ми сайт от профила ;)
Но уверявам хората които имат колебания относно цялостната концепция и положението на пазара на K850, че телефона ще си заслужава всеки цент, както се казва. А, който изчака ценовия пик, ще може да се сдобие с телефона на цена под 800 лв.
Очаквам да излезе до 3 седмици, най-много 4 и ще се "разчовъркам" по телефона, чакам го с голямо нетърпение. Клавиатурата без съмнение е блестящо попадение - бях предубеден към този тип с тези бутони, но всъщност е невероятно удобна. Струва ми се, че този телефон точно е вече истинското обединение на функциите на телефон и пълноценен цифров фотоапарат.
http://www.handy.bg/?a=pho&pho=656&phone=Sony_Ericsson_K850i
Dosta visoka startova cena.Po-visoka dori ot tazi na N95 v momenta, no se nadqvam da spadne pone malko sled nqkoi mesec.
Dosta visoka startova cena.Po-visoka dori ot tazi na N95 v momenta, no se nadqvam da spadne pone malko sled nqkoi mesec.
За поддръжката на безжични мрежи въобще не си прав. Wi-Fi е едно от най-важните неща в един съвременен телефон, това, че на теб не си трябва, не значи, че не е нужно на някой друг, на мен например. Всичките ми телефони в последните година и половина са били с Wi-Fi, аз живея във В. Търново, градът не е много голям, но по-целия център има покритие от различни мрежи, у нас също имам мрежа, също и в мола. Като цяло К850 е недоразумение, за разлика от К800, който беше хит. Това от СЕ да пуснат телефон на нивото на Н95 (ползвам Н95), но без ОС, и то 6 месеца след това си е чиста излагация. Но не е крайно лош. За тази цена Н95 е много по-добър избор.
Но всеки с желанията си. Щом да теб "маниашкия дизайн" е толкова важен, за мен това е на последно място. Сега ще си вземам НТС TyTN II. Там всичко е на ниво. Както клавиатурата, така и бизнес функциите.
Но всеки с желанията си. Щом да теб "маниашкия дизайн" е толкова важен, за мен това е на последно място. Сега ще си вземам НТС TyTN II. Там всичко е на ниво. Както клавиатурата, така и бизнес функциите.
Kak mislite - da si vzema sega K800 ili da si kupq SGH-E590 i posle da 4akam K850 da stane po-dostapen?
Абе кажете ми за някой телефон, който да няма фрапиращи недостатъци и да не бъгне след втората година ползване. Но задължително да има 2 мегапиксела камера, стерео говорители, 320х240 резолюция,
видео поне QVGA, слот за разширителни карти. Същто да има добра мултимедия и да не е с капак, слайдер или нещо подобно.
МОЛЯ ЗА БЪРЗ ОТГОВОР!!! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!! :)))
видео поне QVGA, слот за разширителни карти. Същто да има добра мултимедия и да не е с капак, слайдер или нещо подобно.
МОЛЯ ЗА БЪРЗ ОТГОВОР!!! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!!! :)))