K770i
Re: Sony Ericsson K770i
Хах и защо мислиш така при положение че пикселите нямат никаво значение ... айде нокиа пуснаха 5-тицата парви това не значи че е хубава обаче. До сега всички СЕ дори и бюджетните такива са били с по добро варио и по добра консумация на светлина от на Нокиа. Да не би камерата Н73 да по добра от на К800 - да бе да :). Пикселите нямат значение пак казвам ... оптичното варио на К850 трябва да е 3х или 4х при разлика от на Н95 2х даже мога да поспоря дали е и толкова ... така че има време ще си говорим :)!
Според мен СЕ само са подобрили К750. Ето:
- сложили са по-хубава камера - 3.2
- резолюцията на дисплея е по-голяма - 240*320
- нов дизайн
- има cyber-short
- и по-нов софтуер.
Само тия неща различават К770 от К750.
- сложили са по-хубава камера - 3.2
- резолюцията на дисплея е по-голяма - 240*320
- нов дизайн
- има cyber-short
- и по-нов софтуер.
Само тия неща различават К770 от К750.
Човек, много си зле. Целият ти пост е изпълнен с безсмислици. Какво варио? Варио означава оптично увеличение. Нито К800, нито Н95 имат такова. Много некомпетентно си го написал, смях се до насита.:]
Ми че малко ли е?
Тва е K800i без ксенова светкавица и малко по-малък дисплей.
Тва е K800i без ксенова светкавица и малко по-малък дисплей.
Какво е това Cyber short?:)
Имаш в предвид технологията Best Pic предполагам.
Имаш в предвид технологията Best Pic предполагам.
Dobre de kakvo mu e novoto i razli4noto
Bih iskal nqkoi da mi dade razlika mejdu 3te modela na sony: k770, k800, k810, kakvi nedostataci imat i kakvi predimstva edin pred drug i nai na kraq ako moje da mi kajete koi ot 3-te modela da si kupq, zashtoto oshte se kolebaq ;).
Bih iskal nqkoi da mi dade razlika mejdu 3te modela na sony: k770, k800, k810, kakvi nedostataci imat i kakvi predimstva edin pred drug i nai na kraq ako moje da mi kajete koi ot 3-te modela da si kupq, zashtoto oshte se kolebaq ;).
-
- Регистриран: 13 сеп 2006, 21:58
абе потен,ти пък да не би да си видял някъде да продават 770 ,че се чудиш дали да го вземаш,нещо тая пот май ти промива мозъка :)))
-
- Регистриран: 08 мар 2007, 22:30
Телефона се продава вече в България в магазините на Интернити за 579 лева с ДДС.Ако някой случайно си го е купил нека напише няколко реда с впечатленията си.
Tochno na takava cena(okolo 550lv.) go ochakvah da se poqvi.I bqh siguren, che nqma da e po-skap ot T650.
-
- Регистриран: 08 мар 2007, 22:30
Като стана въпрос за Т650,това е доста хубав телефон но цената му е някак нереална.Доколкото виждам има същите функции като на К770 например,а разликата в цените е огромна-над 200 лева.Така че невиждам смисъл от Т650.Все пак хората искат същите функции като на Т650,но на по-ниска цена.