K800i
Re: centur
ami dobre saglasen sam s teb no za6to ne spomena koi vadi po dobar zvuk? ;)
centur ти изброи разликите.
Разлика в звука няма, зависи от HF и от софтуера.
Разлика в звука няма, зависи от HF и от софтуера.
Особено с моднати акустики K800 направо "кърти" през слушалките с мощен бас и качество на звука.
Така , че както каза @vladovn всичко е въпрос на софтуер и слушалки ;)
Така , че както каза @vladovn всичко е въпрос на софтуер и слушалки ;)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ami dobre az ne gi cakam mn no pak se opitvam da sporq.--:D ta tozi telefon zaslyjava li si parite ot nqkade poddavali?(v smisal ne6to da ne e napraveno kakto trqbva ili vsi4ko e OK)
Всичко му е както трябва , кажи какво те притеснява ?
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Мен ме притеснява джойстика и софтуера и аз сега имам нокиа и искам да си взема още един тел но се колебая между мн модели(К800,К750,6120 Класик 3110 Класик и още но тези най ми допадат)
Джойстика няма проблем , моя стана на 1 година и 2 месеца .
Софтуера като го ъпдейтнеш на последната версия няма проблеми никакви , премахнато е досадното "питане" да чете ли данни , да записва ли данни .
Java-та му е по-бърза , реакциите в менюто още по-бързи.
Спокойно можеш да го направиш на К810 , така ще имаш TrackID и Photo fix.
Сега за да не ме питаш какво е TrackID , ето отговора :
Какво представлява TrackID™?
TrackID™ е функция, която Ви помага да получите информация за песен, която чуете по вграденото FM радио или външен източник, като музикална система в колата или у дома. За да използвате TrackID, от главното меню:
Забавления > TrackID > Пусни
Няколко секунди от песента се записват и изпращат към база данни за идентифициране. Когато песента е разпозната, името на изпълнителя, албума и песента се изпращат отново към телефона. Забележка: За най-добри резултати, когато записвате от външен източник, записвайте от ясен източник с минимален фонов шум.
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=GB&lc=en&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10804#
Music recognition
What’s that sound? Just record a few seconds of music and TrackID™ (powered by Gracenote Mobile MusicID) returns the song name, artist and album to your phone within seconds.
Щракни върху : See how it works
Софтуера като го ъпдейтнеш на последната версия няма проблеми никакви , премахнато е досадното "питане" да чете ли данни , да записва ли данни .
Java-та му е по-бърза , реакциите в менюто още по-бързи.
Спокойно можеш да го направиш на К810 , така ще имаш TrackID и Photo fix.
Сега за да не ме питаш какво е TrackID , ето отговора :
Какво представлява TrackID™?
TrackID™ е функция, която Ви помага да получите информация за песен, която чуете по вграденото FM радио или външен източник, като музикална система в колата или у дома. За да използвате TrackID, от главното меню:
Забавления > TrackID > Пусни
Няколко секунди от песента се записват и изпращат към база данни за идентифициране. Когато песента е разпозната, името на изпълнителя, албума и песента се изпращат отново към телефона. Забележка: За най-добри резултати, когато записвате от външен източник, записвайте от ясен източник с минимален фонов шум.
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=GB&lc=en&ver=4000&template=pip1&zone=pp&pid=10804#
Music recognition
What’s that sound? Just record a few seconds of music and TrackID™ (powered by Gracenote Mobile MusicID) returns the song name, artist and album to your phone within seconds.
Щракни върху : See how it works
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Ами между моделите които се колебая...какво ще кажеш за тях?
-
- Регистриран: 16 авг 2007, 10:37
Обхват
Преди 3 месеца си взех к800.Някой може ли да ми каже ,защо обхватът ми никога не е пълен а стои на 2-3 чертички ? Разбирам да ми го прави някаде в подземие ама го прави редовно ...
Re: Някой да напише
Приятелю, телефона се продава вече за 359лв. чисто нов.
;))
;))