K800i
Re: centur
@centur имаш ли skype,че имам много въпроси...?
@centur имаш ли skype,че имам много въпроси...?
И да те питам какъв телефон ми препоръчваш до 1200лв при положение,че съм на 14 и няма да го използвам за работа а за забавление
И да те питам какъв телефон ми препоръчваш до 1200лв при положение,че съм на 14 и няма да го използвам за работа а за забавление
Ти луд ли си ?
На 14 с телефона за 1200 ?
И една новина за всички собственици на К800 :
Днес е излязла нова версия на софтуерa R8BA024.
На 14 с телефона за 1200 ?
И една новина за всички собственици на К800 :
Днес е излязла нова версия на софтуерa R8BA024.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Казвам: ДО 1200лв....може да е и на 600лв. 400лв. 800лв. или пък ако ми хареса някой от 100лв...да ми хареса това е важното и какви модели би ми препоръчал???
Здравеи centur! Чета внимателно форума и забелязвам че си доста компетентен относно К800i. Имам един вапрос към теб, може да ти се стори глупав но ще ти бада благодарен ако намериш нечин да пишеш. Телефонат наистина е страхотен, но ас маи имам проблем с батерията. Например показва ми на иконката например че е в червения сектор, гледам 28%, провеждам разговор процентите се увеличават да речем на 40 и индикацията на иконата на батерията вече не е в червеното. След 5 мин. отново всичко е като преди. Та вапросат ми е нормално ли е това за този модел и при теб случвали ли са се такива неща? Благодаря ти предварително! Ако някои знае нещо нека пише по темата!
Не е проблем. При мен е същото и май е с цел да те предупреди че изтощаваш батерията много бързо или да те "излъже" че уж батерията свършва , а да имаш за разговори още заряд. Индикатора си работи нормално , но когато "прекалиш" той спада , за да си мислиш че батерията е на свършване. А точно СЕ са с едни от най-издръжливите батерии сред телефоните и по време на разговор и готовност ( разбира се има изключения )
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
На мен нещо не ми я засича новата версия на софта в Update Service... а си изтеглих и по новата версия ...2.7.9.14-1... но си ми изписва че съм с най-новата версия на софт, което явно не е така...
Изчакай да я пуснат официално от SEUS и ще я имаш , обаче ти май си с оригинален К810 , а не К800 , т.е. за К810 няма още БГ версия на този софтуер.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Абе незнам дали е точно така защото когато ми показва че е в червеното и започна да говоря тогава излиза изван червения сектор(в смисал показва че има повече ресурс) и след разговора пак отива на червено. Може и така да е. Явно са си така щом и при теб се получава. Ас помислих да не сам прецакал барерията нещо ,уш старателно я зареждах:) Е Благодаря ти че писа, все пак друго е да ти го каже и някои друг човек.
Re: Sony Ericsson К800i
409 лв ! Нямам думи просто ... За тези пари телефона наистина мисля че вече си заслужава :)