K850i
Re: Sony Ericsson K850i
DYD™Xenium, не е лошо имаго и тук:) аз мога да го дам на 860лв нов с 1г. гаранция.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
Hm мисля че е в продажба от 1 или 2 окт. / В Европа евентуално може да е като Sony Ericsson K870i Cybershot / Ама знам ли , може и да можеш да го доставиш Както и да е Имах предвид,че в Европа е рядкост диагонал на дисплея да е 2,7" а разрешението — 480х864 , 5 МР, F2.8~5.4, 16 цифров и 3 кртатен оптичен зум, Anti-Shake, и т.н А ти ако си сериозен - трябва ми Philips
Сори мой не съм видял линка ти :( и пиша глупости с което изкам да ме извениш. Имам познати които доставят телефони, но не чак толкова нови :) Кажи си моделчето на Philips може и да оспея да помогна.
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
martinasa примерно ето това, ноприемам и др. предложения http://mobilebulgaria.com/obiavi/view.php?id=258826 martinasa
Нещо нашите търговци изостават със спадането на цената:
http://mtel.bg/info/gsm_adv/phone_det.php?gsm_id=983
http://mtel.bg/info/gsm_adv/phone_det.php?gsm_id=983
някой който го има може ли да ми каже нещо за HSDPA-я?
HSDPA (от английски: High-Speed Downlink Packet Access, „Високоскоростен даунлинк пакетноориентиран достъп“) е протокол за мобилна телефония, означаван също като 3.5G, който осигурява по високи скорости на трансфер на данните. Скоростите от порядъка на 14,4 мбит/с downlink позволяват обмена на значително по-голямо количество информация между мобилното устройство и базовата станция, като по този начин правят възможен достъпа до онлайн игри, филми streaming и др. HSDPA работи под 3G UMTS като зависи само от използваното устройство.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 12 ное 2007, 17:55
като ТТ данни добър, но малко тежичък и ръбест
-
- Регистриран: 10 авг 2007, 12:02
Телефона тегли изключително бързо, за друго не мога да кажа. Не е много ръбат пасва си в ръката. Работи малко тегаво по някаква причина, но е приемливо честно казано. Има интересна медиина галерия, но все пак. Гадното са soft key бутоните. Понякога могат да са адски досадни. Иначе тела не е много лош.
скоро разгледах телефона и бях найстина изненадан...много е добър и като камера и като дизайн , за звука съ6то само хубави не6та могат да се кажат....
мисля 4е 4акането си е струвало , и само да спомена 4е иконите са доста приятни а платформата е нова...
с д-пада се работи доста удобно а и клави6ети се супер, който каже 4е не са удобни зна4и не се е докославал до телефона
много ми харесва но мисля като стане около 650-750 лв тогава да си го взема...надявам се това време да е около фервуари-март 2008
телефона си струва според мен какво като не е със ос и вифи?! на мен не ми трябват така 4е ми е идеален....(а софт бутоните са стра6ни ;) голям плюс е поддръжката на два типа мемори карти :)
дисплея е добър , може6е и малко по-голям но и този не е малък...
много ми харесва моу6ън сенозорите а гледах клип4е с работата им н82 и мога да кажа 4е к850и в това отне6ение работи по-добре
, нокиа се замисля6е доста пове4е и праве6е гре6ки по резки смени , за разлика от сонито ( е и ос си има свойте плюсове но не всеки има нижда )
о4аквам с нетърпения момента в който 6те си го купя....
поздрави на всики! :))
мисля 4е 4акането си е струвало , и само да спомена 4е иконите са доста приятни а платформата е нова...
с д-пада се работи доста удобно а и клави6ети се супер, който каже 4е не са удобни зна4и не се е докославал до телефона
много ми харесва но мисля като стане около 650-750 лв тогава да си го взема...надявам се това време да е около фервуари-март 2008
телефона си струва според мен какво като не е със ос и вифи?! на мен не ми трябват така 4е ми е идеален....(а софт бутоните са стра6ни ;) голям плюс е поддръжката на два типа мемори карти :)
дисплея е добър , може6е и малко по-голям но и този не е малък...
много ми харесва моу6ън сенозорите а гледах клип4е с работата им н82 и мога да кажа 4е к850и в това отне6ение работи по-добре
, нокиа се замисля6е доста пове4е и праве6е гре6ки по резки смени , за разлика от сонито ( е и ос си има свойте плюсове но не всеки има нижда )
о4аквам с нетърпения момента в който 6те си го купя....
поздрави на всики! :))