K550i
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:27
Re: Sony Ericsson K550i
Разбрах че мн.забивала тази Нокиа !!! Звука е 60 тонална полифония (40 при К550) .
Друго всичко освен металните панели и 16млн. изображение си го има К550 !
Друго всичко освен металните панели и 16млн. изображение си го има К550 !
Моята не забиваше.Нито една Нокия от S40 не ми е забивала.Нито един път! К550 се рестартира като пуснеш игра понякога.Още първия месец почва да пада сребристия кант около дисплея и гледката не е приятна.
К550 е с 64 тонална полифония не 40.
Иначе незнам защо тук в сайта са малко побъркани някой характеристики.Поне моя си има композитор на мелодии, също така и вградената ми памет е 80 мегабайта а не 64 както е написано.Иначе телефона си е супер и незнам защо тук някой колега беше написал, че свири много слабо, което не е много вярно.
А как точно мога да ползвам блутут дистанционното.Изобщо и какво мога да управлявам с него?
Иначе незнам защо тук в сайта са малко побъркани някой характеристики.Поне моя си има композитор на мелодии, също така и вградената ми памет е 80 мегабайта а не 64 както е написано.Иначе телефона си е супер и незнам защо тук някой колега беше написал, че свири много слабо, което не е много вярно.
А как точно мога да ползвам блутут дистанционното.Изобщо и какво мога да управлявам с него?
-
- Регистриран: 19 ное 2007, 17:04
nqkoi znae li kolko struva edna Memory Stick Micro za ti tel?
512MB - 38lv.
1GB - 58lv.
1GB - 58lv.
-
- Регистриран: 20 ное 2007, 13:01
телефона много ми харесева
Искам само да попитам -има ли диктофон,и батерията му с какъв капацитет е.
Искам само да попитам -има ли диктофон,и батерията му с какъв капацитет е.
има диктофон и записва разговор.батерията е:Li-Pol 950 mAh (BST-33).
Pixel 8
-
- Регистриран: 18 юни 2007, 13:27
Има един руски сайт -www.mobile-review.com , където правят хубави обзори на новите модели. За К550 с изключение на корпуса отзивите са доста впечатляващи /говорим за този клас телефони , разбира се!/
Интересува ме:
1.Модела , които показан има БГ символи под бутоните. У нас не съм виждал такива ! Чие производство са ???Какви сте срещали??
2.Тук на всякъде го продават без карта памет май??
3. Наистина ли задния капак е толко трагичен?
Интересува ме:
1.Модела , които показан има БГ символи под бутоните. У нас не съм виждал такива ! Чие производство са ???Какви сте срещали??
2.Тук на всякъде го продават без карта памет май??
3. Наистина ли задния капак е толко трагичен?
Не е трагичен,но пластмасата е много
тънка и разваля цялостното впечатление.
Сребърният кант около дисплея се изтрива за дни и видът се влошава.Корпусът е претрупан с бутончета,букси,штифтове и стилът съвсем се губи.Аз го взех на сина ми за снимки,но май К750 се справяше по-добре.Дразни и рестарта при пускане
на една игра само понякога..
тънка и разваля цялостното впечатление.
Сребърният кант около дисплея се изтрива за дни и видът се влошава.Корпусът е претрупан с бутончета,букси,штифтове и стилът съвсем се губи.Аз го взех на сина ми за снимки,но май К750 се справяше по-добре.Дразни и рестарта при пускане
на една игра само понякога..