K530i
Re: Sony Ericsson K530i
Тъкмо се бях засилил да го купувам и се отказах, защото разбрах, че няма иконка за пропуснати обаждания в power-saving mode и часовник също няма-пълна глупост скъпи японци.
С 176x220 пиксела на 31x39 mm екрана изглежда доста зърнест .За сравнение по евтини телефони имат 240x320 пиксела на повърхност от 31x41 mm, не споменавам марки, за да не се разразяват излишни спорове.
Като цяло телефона се отличава от к610 само по наличието на радио, за цена от + 120 и кусур лв.
С 176x220 пиксела на 31x39 mm екрана изглежда доста зърнест .За сравнение по евтини телефони имат 240x320 пиксела на повърхност от 31x41 mm, не споменавам марки, за да не се разразяват излишни спорове.
Като цяло телефона се отличава от к610 само по наличието на радио, за цена от + 120 и кусур лв.
-
- Регистриран: 02 ное 2007, 17:38
na4i zeh si go toq tel ot mtel za 329 leva i sum dovolen.po dobur e ot k550i i ot k750i,vadi dobur zvuk i mu e izdrajliva bateriqta
колко издържа батерията
-
- Регистриран: 02 ное 2007, 17:38
priblizitelno 4 dena pri normalno izpolzvane
Телефона струва 329 лв със и 410 без сим карта.Звука не е от най силните през високоговорителя но е ясен и бистър и не пращи.Камерата е прилична. Аз го имам от 1 месец и засега нямам оплаквания .Е съжалявам че няма светкавица и Аутофокус ама за тел от среден клас и с тая никса цена е доста добро предложение
Купих си такъв и съм много доволна,камерата е добра,кофти е че няма светкавица,много бързо снима и работи изобщо.Клавиатурата е удобна.Хубаво е че копченцето посредата не е дьойстик.На комп снимките излизат екстра когато е имало достатъчно светлина а и в крайна сметка ако има какво да се оправя по снимките - можете да си го свършите и на телефона.Батерията е издръжлива - 3-4 дни ми издържа на мен при положение че говоря поне 2-3 часа на ден и постоянно слушам музика.Картата памет чете бързо,блутута прехвърля нормално.Програмките си вървят.Дори си свалих MSN mobile и безпроблемно го ползвам.За тези пари е разкошен.
Преди около седмица си го взех от МТел. Преди това бях взел един К-750, просто да го пробвам за около седмица. Мисля, че к-530i е по добър и ми харесва повече. има си всичко от което имате нужда и е горе-долу на прилична цена. Бърз е и всичко върви безпроблемно на него, включително филми.
tozi telefon e super iskam go! dano da go polucha qk e (party)
Купих си го от магазин на мтел на 10.12.2007г.Когато го отворих у дома да го пробвам защото е за подарък-останах потресена...Всичко беше китайско,включително и телефона..Вече се притеснявам колко ще изкара,въпреки,че има гаранция 2г.Иначе като дизайн и функциониране е супер,само звука му е доста слаб..
И моя го взех от мтел,но като го отворих-всичко е китайско!Твоя и той ли е такъв?