K770i
Re: Sony Ericsson K770i
I az mislq taka za T650, no nqkoi kazvat 4e bil 4isto dizainerski telefon i za tova bil tolkova skap.A ot nego i K770 vtoriq daje mi po-haresva kato dizain i kato otbelejim 4e funkcionalno sa ednakvi.Za men K770 e po-dobroto re6enie ako vzemem predvid i cenata.
-
- Регистриран: 08 мар 2007, 22:30
Прав си,няма смисъл да се дават 200 лева отгоре за Т650,който има абсолютно същите функции като К770.Според мен Т650 ще бъде купуван от по-богатите и от маниаците на тема дизайн,докато К770 е предназначен за хора търсещи красив и функционален телефон на разумна цена.
shashobike , spored men barka6!
i sega 6te ti kaja za6to mislq taka-
ami
1vo- kogato nqkoi proizvoditel puska nov hitov telefon nali bi trabvalo da e pone malko po-dobar ot predi6niq , ina4e za6to da go ima!
2ro ne govori taka za SE za6toto NOKIA v pove4eto si modeli ima edna edinstvena razlika i tova e dizaina!
"Само тия неща различават К770 от К750."
a tvoq primer s k770 i k750 e napravo sme6en- 4e kakvo pove4e iska6 ne moga da razbera!
10 mp kamera , 2 xenonovi svetkavici.....
taka stoqt ne6tata! :)))
i sega 6te ti kaja za6to mislq taka-
ami
1vo- kogato nqkoi proizvoditel puska nov hitov telefon nali bi trabvalo da e pone malko po-dobar ot predi6niq , ina4e za6to da go ima!
2ro ne govori taka za SE za6toto NOKIA v pove4eto si modeli ima edna edinstvena razlika i tova e dizaina!
"Само тия неща различават К770 от К750."
a tvoq primer s k770 i k750 e napravo sme6en- 4e kakvo pove4e iska6 ne moga da razbera!
10 mp kamera , 2 xenonovi svetkavici.....
taka stoqt ne6tata! :)))
Скромно мнение и от мен
Притежавам W880 и Т650. Имал съм W200. Последния не го коментирам изобщо, ще кажа, че е срамота да се произвеждат такива боклуци, освен ако не са с цена 20-30 лв-отвратителен дисплей, скърцане на панели и т.н. Проблемът е, че скъпи модели от типа W880 и Т650 са направени небрежно. Скърцат панелите, за мен това е тотално разочарование от СЕ като производител. Неравномерно кликане на централния бутон на Т650, много неудобен. СЕ за мен е посредствен бранд. Въпросният К770 на живо е просто отблъскващ. Масивна тухла, дебела и тромава. Дебел! Не пропускайте и момента, че задният му панел ще се разиграе след седмица и ще почне да пука като дъбов паркет в селска канцелария. Мислете и внимавайте преди да купувате!
Re: Скромно мнение и от мен
Mi kato sa 'bokluci' 6to gi 'pritejava6'?! Ili ti gi podari nqkoi, s trud i pot, a ti si nedovolen?!?
Mi kupi si tehnologiq "Stealth" za 500-1000lv, a? Are zaebi taa rabota....
Mi kupi si tehnologiq "Stealth" za 500-1000lv, a? Are zaebi taa rabota....
Re: Скромно мнение и от мен
ДЕБЕЛА ТИ Е ГЛАВАТА! 14 мм.! Смешник! Телефона може да е всякакъв , но не е дебел!
dobre mojete li da mi kajete struvali si toq telefon, namerih go za 440, edva li 6te pravi snimki kato k800 no pone da gi doblijava na ka4estvo, daite saitove s mneniq za telefona
blagodarq vi predvaritelno
blagodarq vi predvaritelno
Imam telefoncheto veche 2 dni.Kachestwoto na snimkite e mnogo dobro.Super dovolna sym i ot oshte edna ekstra.Distancionno upravlenie...
koeto se osushtestwqwa chrez Bluetooth....
K770i e mnogo po razlichen na jivo, otkolkoto na snimkata. Unikalen dizain!!:))
koeto se osushtestwqwa chrez Bluetooth....
K770i e mnogo po razlichen na jivo, otkolkoto na snimkata. Unikalen dizain!!:))
K800i e perfektniq telefon za snimki K770i e s mnoo smotan displei ne vadi su6tite cvetove kakto K800 vupreki 4e razdelitelnite sposobnosti sa ednakvi, taka 4e K800i e re6enieto
Стартира национална промоция на Глобул с този модел, а цената е умопомрачителна за това, което предлага - 239лв. с абонаментен план!
;))
;))